HomePolíticaEls socialistes de Roquetes fan l'acte final de campanya reclamant acords, consens...

Els socialistes de Roquetes fan l’acte final de campanya reclamant acords, consens i diàleg

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Roquetes fou l’escenari escollit per la candidatura dels Socialistes de Catalunya per al seu acte final, en una tarda, la d’ahir dijous, de climatologia complicada que no va impedir l’afluència dels militants, simpatitzants i públic en general.

L’acte fou conduït pel veterà membre de la candidatura, Miquel Castelló, que va fer un repàs dels dies de campanya i un discurs crític amb el model de governança de l’actual govern municipal; “aquells que només poden exhibir pagament del deute i a proveïdors, mostren unes limitacions evidents a l’hora de construir un projecte de ciutat que no tenen”. Isabel Aznar, va ser la veu de la Raval de Cristo. Va exigir amb  contundència;  “un govern de proximitat, una gestió eficaç del dia a dia, i la resposta sensible a les demandes i necessitats dels veïns i veïnes”.

Foto: Cedida

Josep Maria Beltran elaborà un discurs de caire més ideològic, posant en valor la construcció de l’Estat de Benestar com la conquesta més important del socialisme democràtic. Segons Josep Maria; “que la generació que amb esforç, treball i sacrifici va construir un món millor per a les generacions que veníem al darrere, quan arriba el moment de rebre l’atenció i els serveis que requereix la seva edat i estat de salut no se’ls pugui oferir a Roquetes, és molt injust i no és en cap cas el nostre model de societat”.

L’acte el va cloure la candidata, Georgina Ebrí, amb un discurs emocionant i vibrant que va apel·lar a la necessitat d’un canvi inajornable que ha de portar als socialistes al govern de Roquetes. “El nostre model passa per la construcció de la Roquetes del futur, a partir de l’acord, del consens i del diàleg. Necessitem treballar per a la Roquetes de totes i de tots, per a la Roquetes que no deixa ningú enrere”.

Foto: Cedida

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 4 = 10

Últimes notícies