HomeEsportsEls socis del Club Tennis Tortosa escullen la nova junta directiva

Els socis del Club Tennis Tortosa escullen la nova junta directiva

Els socis del Club Tennis Tortosa van escollir el passat divendres 3 de juny la nova junta directiva de l’entitat. L’elecci贸 es produ茂a en l’Assemblea Extraordin脿ria, continuaci贸 de la convocada el 26 de maig, i despr茅s de la presentaci贸 d’una 煤nica candidatura encap莽alada per Francesc Minguell.

La situaci贸 cr铆tica i delicada, producte de la manca de gesti贸 dels 煤ltims anys, agreujats pel temps de pand猫mia, no ha estat un obstacle perqu猫 un important n煤mero de socis s’hagin unit per assumir el comprom铆s de reflotar el club.

Com van explicar durant l’assemblea s贸n un grup de socis “de tota la vida“, amb altres de nous que han tingut durant els darrers temps una gran implicaci贸 a trav茅s de l’Escola de Tennis, on m茅s de 60 xiquets i xiquetes estan competint per tot Catalunya representant a l’entitat i a la ciutat de Tortosa.

La presid猫ncia del club l’ha assumit Francesc Minguell, acompanyat com a vicepresident i responsable de l’脿rea esportiva de Jordi Colom茅, N煤ria Ricart com a cap visible de l’脿rea social, i Alberto Sabat茅 i Josep Homedes a les 脿rees d’estrat猫gia comercial i administraci贸. La resta de l’equip directiu el formen Cinta Mart铆nez, Maria Jos茅 Arbiol, Inmaculada Benet, Martina L贸pez i Jordi V谩zquez, i on tamb茅 caldria sumar un equip de suport format per Montse Pegueroles, Rita Faiges, Jordi Marro, Manel Seoane, Xavi Mart铆 i V铆ctor Pujol.

Segons va explicar el nou president, Francesc Minguell, despr茅s d’una petita an脿lisi de la situaci贸 econ貌mica, legal i social de l’entitat, “ens ha pogut m茅s les emocions i els sentiments que la ra贸“, reconeixent impl铆citament que el club est脿 immers en grans dificultats. De la mateixa manera va tenir paraules d’agra茂ment per aquells que s’han sumat al projecte, “la junta aporta gent jove, una nova generaci贸 que durant els darrers temps ha fet un gran esfor莽 per mantenir l’activitat del club“.

El principal objectiu de la nova junta 茅s la captaci贸 de nous socis ,l’organitzaci贸 de campionats i la implementaci贸 d’una bona gesti贸 que dignifiqui l’entitat i faciliti les vies de soluci贸 el m茅s aviat i urgent possible. Francesc Minguell va voler fer una crida als ve茂ns i ve茂nes de Tortosa, “perqu猫 joves i grans s’apropen a la pr脿ctica del tennis i el p脿del, i a unes instal路lacions que la ciutat de Tortosa i les Terres de l’Ebre no ens podem permetre desaprofitar“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

9 + 1 =

脷ltimes not铆cies