HomeTreballEmpreses de la Ribera d’Ebre viatgen al Somontano per inspirar-se en models...

Empreses de la Ribera d’Ebre viatgen al Somontano per inspirar-se en models de negoci locals

El dilluns i dimarts, dies 27 i 28 de gener, un grup d’empreses de la Ribera d’Ebre inscrites al programa Degusta Ribera d’Ebre han participat en una visita tècnica al Somontano, a Osca. Aquesta iniciativa ha permès conèixer empreses locals d’aquesta regió reconeguda per la seua oferta agroalimentària, enoturística i oleoturística.

El viatge ha comptat amb l’acompanyament de Raquel Latre, experta en la creació de productes turístics vinculats a l’oli i al vi, que ha aportat context i coneixements sobre el posicionament del Somontano com a referent en turisme i agroalimentació. També hi ha participat Vanessa Serrano, consellera comarcal de Turisme i Producte Local, i membres de l’equip tècnic que han fet possible aquesta acció. Segons ha destacat la consellera, aquesta visita ha estat “una excel·lent oportunitat per aprendre de l’experiència del Somontano, una comarca que ha sabut impulsar el seu desenvolupament econòmic i el teixit productiu local gràcies a la col·laboració entre el sector públic i privat, així com al treball conjunt de petites i grans empreses, generant un fort sentiment de cohesió social i identitat entre els seus habitants. Aquestes experiències ens serviran sens dubte com a font d’inspiració i ens ajudaran a reforçar l’orgull i el potencial del nostre territori”.

Entre les visites destacades del primer dia es troben el molí Aceites Ferrer, el celler Bodegas Alodia i el centre interpretatiu d’oli Torno de Buera, a més de negocis singulars com l’obrador de gelats Helados Elarte i la formatgeria Quesos de Radiquero. El segon dia, les empreses participants han explorat iniciatives com la destil·leria innovadora Sabia Ibera i el celler El Grillo y la Luna, així com projectes gurmet com Melmeladas Elasun i Embutidos Julián Mairal.

L’activitat, organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ha servit perquè els participants es coneguin entre ells, per inspirar-les a millorar els seus models de negoci, impulsar la col·laboració i posar en valor el potencial del territori de la Ribera d’Ebre.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Galeria d’imatges

El Grillo y la Luna / Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Ecostean / Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Bodegas Alodia / Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Bodega del Vero / Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Aceites Ferrer / Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Aceites Ferrer / Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Torno de Buera / Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Sabia Ibera / Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Quesos el Radiquero / Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Melmelades Elasun / Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Helados Elarte / Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies