HomeEsportsEn una temporada complicada el Controlpack Yupih ha competit a un nivell...

En una temporada complicada el Controlpack Yupih ha competit a un nivell excel·lent

Ni el coronavirus ha pogut dixar sense activitat el Controlpack Yupih, que esta temporada, com en els darrers gairebé 50 anys, ha seguit donant molta guerra pels pilots amateurs de tot l’Estat espanyol.

Ara, tot i la incertesa que presenta la nova temporada, sobretot per la confecció dels calendaris de proves, afronten el futur amb il·lusions renovades, com manifesta l’incombustible mànager Néstor Biosca, autèntica ànima de l’equip, que seguix al peu del canó, fent múltiples funcions com a xofer, auxiliar i el que més convé al grup “no sabem com quedaran els calendaris, però ja tenim pràcticament configurada una plantilla amb moltes garanties per a competir amb possibilitats d’aconseguir molts d’èxits”. Una plantilla que reconeix, experimentarà moltes novetats “hem confeccionat una plantilla sense tants efectius, però de més qualitat. Dels 24 ciclistes que teníem la passada temporada, només continuaran 7, serà una plantilla més reduïda amb un total de 14 o 15 ciclistes”.

Entre les baixes destaquen les dels anglesos Santi Cadavid i Louis Bilyard: “s’incorporaran al GD Supermercados Froiz gallec, per a natros és una satisfacció que marxen si és per a millorar, un dels nostres objectius és també la promoció de ciclistes”. L’equip seguirà dirigit per Eugenio Díaz, tècnic experimentat que la temporada 2019 va començar com a ajudant i va acabar com a màxim responsable. També seguirà comptant amb el suport del lleidatà Sergi Hernando.

Controlpack, com en l’última dècada, seguix fidel com a espònsor i donant el màxim suport a l’equip, que busca altres fonts d’ingressos, com indica Néstor Biosca “amb les bones perspectives de futur per a la continuïtat de Controlpack, que seguix molt identificada amb el nostre projecte, estem a punt de signar el contracte amb un segon espònsor, que pot representar un revulsiu”. Anuncia una important novetat “tenim un acord verbal amb un ciclista de gran experiència i prestigi, amb cinc edicions del Tour de França disputats, que pot representar un gran salt qualitatiu  per a l’equip, estem convençuts que amb els canvis hem guanyat bastant en potencial”. Malgrat tot, no volen dixar de confiar amb els ciclistes ebrencs “hem renovat el camarlenc Oriol Beltran, i es produirà la incorporació de la jove promesa de Campredó, Josep Beneito, que vindrà una volta finalitzada la seua etapa juvenil en la UC Vilanova”. De nou tornaran a representar les Terres de l’Ebre per tot l’Estat espanyol i l’estranger “la prioritat seran les proves per etapes, veurem com queda finalment el calendari, però si no es produïx cap novetat, participarem en el mes d‘abril a la Volta del Marroc”.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

66 + = 74

Últimes notícies