HomePolíticaEnlairem Deltebre engega una campanya de participació per elaborar el Programa de Govern...

Enlairem Deltebre engega una campanya de participació per elaborar el Programa de Govern amb les propostes de la ciutadania

Enlairem Deltebre ha posat en marxa una campanya de participació per tal de confeccionar, amb l’ajuda dels veïns i veïnes, el programa de Govern amb el qual l’agrupació es presentarà a les eleccions municipals del 28 de maig. Segons expliquen des de la candidatura per mitjà d’una nota de premsa, “les aportacions es podran efectuar de quatre formes diferents. Una primera, a través de la nova pàgina web d’Enlairem Deltebre  (www.enlairemdeltebre.cat). Una segona, a partir del compte WhatsApp d’Enlairem Deltebre. Una tercera, via xarxes socials amb preguntes específiques. I, finalment, una quarta, mitjançant les diferents reunions sectorials i d’entitats que s’estan duent a terme des de fa setmanes“.

Volem que les propostes del Programa de Govern d’Enlairem Deltebre siguin també les propostes de la ciutadania de Deltebre. Per això, aquest procés de participació ens ha de facilitar la confecció d’un document inclusiu, que aglutinin totes les sensibilitats, i que ens permeti seguir projectant Deltebre amb l’ajuda dels veïns i veïnes”. Així s’ha expressat el coordinador del Programa d’Enlairem Deltebre, Marc Bertomeu, agricultor del municipi que s’encarregarà d’elaborar la proposta de programa.

La ciutadania, afegeix el comunicat, “podrà aportar les seves idees i propostes fins a la primera setmana d’abril. Cal esmentar que els diferents programes de govern d’Enlairem Deltebre, presentats en les darreres eleccions municipals, s’han efectuat amb un ampli i transversal procés de participació“.

Aprofitant l’inici d’aquesta campanya, Enlairem Deltebre també ha presentat la seva nova pàgina web, la qual pretén fer balanç de les diferents accions que s’han desenvolupat des del Govern municipal i que han permès sostobar i transformar Deltebre. La podeu consultar a l’espai www.enlairemdeltebre.cat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 67 = 73

Últimes notícies