HomePolíticaEnric Adell, alcalde de Paüls, nou vicepresident de la Diputació de Tarragona

Enric Adell, alcalde de Paüls, nou vicepresident de la Diputació de Tarragona

Enric Adell, alcalde de Paüls, serà nomenat  nou vicepresident de la Diputació de Tarragona. L’actual diputat d’ERC  i delegat del Servei d’Assistència Municipal a l’ens supramunicipal assumirà el càrrec que ha deixat vacant l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

Als seus trenta-quatre anys Adell es convertirà en el polític ebrenc més jove en accedir a la vicepresidència de la Diputació i també serà el primer representant ebrenc d’un poble de menys de 2.000 habitants en ser-ho (Paüls en te 552). De poblacions amb major número d’habitants el 1989 va entrar com a  vicepresident el gandesà Anton Monner, i deu anys més tard, el 1999, el perellonenc Salvador Pallarés. Abans el 1987 també va arribar al càrrec el tortosí Vicent Lluesma i el morenc Jordi Borràs el 1997. Més recentment els altres ebrencs que han tingut l’oportunitat d’ocupar la vicepresidència han estat l’ulldeconenc Jaume Antich el 2004, el tortosí Pere Panisello al 2005 i el deltebrenc Lluís Soler al 2019. Des del 2019 també ocupa el càrrec de vicepresidenta l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i fins fa pocs dies l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

Enric Adell, Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili i Màster en fiscalitat per la Universitat Oberta de Catalunya i màster en direcció de recursos humans per la FURV , ocupa el càrrec de diputat des del 2019 i és alcalde de Paüls des del 2015. Del 2015 al 2019 fou conseller comarcal del Baix Ebre, del 2015 al 2020 president del Consell Esportiu del Baix Ebre, i del 2018 al 2019 vicepresident del COPATE.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 58

Últimes notícies