HomeSuccessosEnxampen a Tortosa un home que copiava durant l’examen teòric de conduir

Enxampen a Tortosa un home que copiava durant l’examen teòric de conduir

Els Mossos d’Esquadra pertanyents a l’Àrea regional de Trànsit de les Terres de l’Ebre van denunciar el passat 1 de març un home de 35 anys, per fer un ús fraudulent d’un dispositiu de telefonia mòbil mentre en realitzava les proves d’accés per a l’obtenció del permís de conduir a Tortosa.

Aquest home estava utilitzant discretament un telèfon mòbil connectat a uns auriculars en el moment d’efectuar la prova escrita. Mitjançant aquest mètode una segona persona, des d’una ubicació desconeguda, podia visualitzar l’examen mitjançant una petita càmera que portava l’examinat per sota del jersei i d’aquesta manera li anava facilitant les respostes de la prova.

En el transcurs de les funcions de control que realitzaven els policies han observat el comportament estrany d’aquest aspirant al qual li han estat localitzats tot el conjunt de dispositius amb els que duia a terme l’engany.

Aquesta denuncia comportarà que l’infractor estarà privat de poder realitzar l’examen d’accés per a l’obtenció del permís de conduir al llarg de sis mesos i també li suposarà una sanció econòmica de cinc-cents (500) euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 42 = 45

Últimes notícies