HomePolíticaERC d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja denuncia assetjament als seus candidats...

ERC d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja denuncia assetjament als seus candidats i entorn

Esquerra d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja han denunciat públicament l’assetjament sistemàtic que estan patint, sobretot, diuen, els últims anys, a través de les xarxes socials, els regidors i regidores d’ERC i el seu entorn.
Des d’ERC qualifiquen com una violència política el que estan  patim des de fa molt de temps, i argumenten amb els següents punts: “les denúncies falses que van propiciar l’entrada de la Guàrdia Civil a l’Ajuntament d’Alcanar l’octubre del 2014,  són violència política, com també ho són els pamflets anònims que apareixen als nostres carrers a cada període electoral, o cada insult a les xarxes socials”
Per als republicans d’Alcanar  aquesta espiral de violència va assolir el seu punt àlgid el passat diumenge, dia 30 d’abril, “amb una publicació feta a la xarxa social Facebook, per part del perfil amb el nom de Carlos Roig Reverter”.  Ells denuncien que “amb  aquesta publicació atempta contra la integritat i la dignitat, no només d’un càrrec electe, sinó també difamant el seu fill menor d’edat. Diem prou! Per aquest motiu, ahir vam fer públic aquest comunicat que us adjuntem en aquest correu”.
El comunicat és el següent:
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies