HomeSense categoriaERC denuncia que el govern de Tortosa només ha concedit una quarta...

ERC denuncia que el govern de Tortosa només ha concedit una quarta part dels ajuts al comerç pressupostats

TORTOSA // El portaveu d’Esquerra Republicana- Tortosa Sí, Xavier Faura ha lamentat que “ja vam alertar que la primera convocatòria d’ajuts no s’exhauriria i vam plantejar ampliar els ajuts fins a 1.000 euros a la segona convocatòria, però el govern sociovergent no ens va escoltar, només ha concedit un 30% de les subvencions i ara no sabem què se n’han fet d’aquests recursos”. 

Segons els republicans la convocatòria de subvencions a autònoms i empreses del juliol del 2020, amb una dotació pressupostària de 350.000 euros, s’ha efectuat el pagament de 124.421,61 euros; mentre que de la convocatòria de subvencions del passat mes de desembre, amb una dotació prevista de 150.000 euros, s’han pagat 28.842,04 euros.

Faura ha manifestat que “el govern de Meritxell Roigé va limitar els ajuts a 400 euros, tot i que hi havia un acord plenari per ampliar aquests ajuts fins als 1.000 euros i ara ha quedat demostrat que sí que es podia fer més costat als sectors que pateixen les conseqüències de la crisi socioeconòmica derivada de la covid-19”. 

El grup municipal d’Esquerra Republicana-Tortosa Sí ha assenyalat que havia reclamat esta informació a la comissió informativa, el govern municipal no ha atès la petició fins que s’ha registrat la demanda d’informació per escrit.

“Una mostra més de la falta de transparència del govern municipal, no es responen les preguntes dels regidors en les comissions informatives”, ha conclòs el portaveu republicà.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies