HomeEsportsLlibert Sendrós protagonista destacat del Controlpack –Badia en les proves de Cantàbria...

Llibert Sendrós protagonista destacat del Controlpack –Badia en les proves de Cantàbria i el GP de Lleida

ESPORTS // Cap de setmana intens i amb molta activitat per al Controlpack-Badia, amb participació en dos proves a Cantàbria i el Gran Premi de Lleida, en els que el seu ciclista Llibert Sendrós ha tingut un destacat protagonisme.

En el I Memorial Nacho Basurto de Torrelavega disputat el divendres, es va imposar el colombià Santiago Mesa (Grupo Eulen), que va invertir un temps de 2:48′ 07″, en completar el recorregut de 121,6 quilòmetres amb sortida i arribada a Torrelavega. Llibert Sendrós va entrar en el primer pilot de corredors amb el mateix temps que el guanyador, mentre els seus companys d’equip Carles Pardo i Arnau Solé, ho feien a 2’15” i 4’48”, respectivament.

En el 49é Gran Premi San Antonio-11é Memorial Fernando Expósito, disputat el dissabte a la localitat de Renedo de Piélagos, tambè considerada com a Campionat de Cantàbria, amb participació de 178 ciclistes de 28 equips, finalitzant la prova un total de 130. Llibert Sendrós va finalitzar en octava posició, amb el mateix temps que el burgalès Rodrigo Álvarez (Gomur Cantàbria), que es va imposar a l’esprint del grup capdavanter que va entrar invertint un temps de 2:34’06”. Arnau Solé entrava a 58 segons, Albert Masana a 3’26 i Oriol Muntanyola a 6’45.

En la primera edició del Gran Premi de Lleida de diumenge, puntuable per les Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall, de 154 quilòmetres amb sortida i arribada a la capital del Segrià, amb participació de 155 ciclistes, els components del Controlpack-Badia van estar molt actius tota la carrera.

Llibert Sendrós i Albert Masana, van estar en el grup de 10 ciclistes que van protagonitzar una escapada al quilòmetre 25 abans d’arribar a Albesa, i encara que la calor era un inconvenient afegit per als corredors, Sendrós va aconseguir passar en primer lloc pels alts puntuable d’Almenara i Cubells, assegurant-se el primer lloc del premi de la muntanya, produint-se al quilòmetre 112 el reagrupament entre tots els corredors. Al final la victòria va ser per al jove irlandès Adam Ward (Antiga Casa Bellsolà-Girona), amb un temps de 3:41’52”, i Arnau Solé en onzena posició a 31 segons, el primer dels representants del Controlpack-Badia.

En la categoría de Master-30 es va imposar javier Giménez del Club Ciclista Ascó amb 3:45’53”.