HomeUrbanismeERC i PSC acusen a Lluís Soler de fer electoralisme amb l'asfaltada...

ERC i PSC acusen a Lluís Soler de fer electoralisme amb l’asfaltada de carrers

Els portaveus d’ERC i PSC a l’Ajuntament de Deltebre, Joan Alginet i Aleix Ferré han denunciat aquesta tarda l’asfaltada massiva de carrers que està duent a terme l’actual govern d’Enlairem Deltebre. Des del carrer Sant Sebastià, carrer on s’ha hagut de repetir dos cops l’asfaltada, els dos portaveus, han denunciat que l’electoralisme d’Enlairem Deltebre es una autèntica obsessió, i que les conseqüències les acabarà pagant com sempre la ciutadania del municipi.

Alginet, “ha denunciat la falta de planificació del govern de Lluís Soler, que porta prop de 8 anys governant Deltebre i pretén ara, asfaltar el 80% dels carrers de Deltebre a pocs mesos de les eleccions per buscar un impacte electoral”. El portaveu socialista, ha recordat el que “aquestes accions sobre les carrers de Deltebre, son una operació de màrqueting i un electoralisme que a Deltebre li costarà més de 4M€ d’un préstec que s’ha fet. A part de tot el que paguem, sortim a 400 euros per ciutadà i a més es fa ràpid i malament”. Els dos portaveus han coincidit en denunciar les presses i la falta de previsió, que ha comportat el descontentament de molts veïns del municipi que veuen que l’operació d’asfaltar es tirar els diners.

“Molts veïns ens diuen que han asfaltat els seus carrers sabent que hi ha problemes amb el clavegueram i l’aigua potable però que volen la foto abans del mes de maig” ha explicat Alginet. Per altra banda, el portaveu del PSC ha explicat que “els propis operaris dubten de l’efectivitat de les asfaltades, ja que aquestes accions tant grans son millors fer-se a l’estiu, quan l’asfalt condeix mes i evita que es desgrani”. Els dos grups municipals han demanat un cop més una auditoria de les asfaltades per veure si s’ha complert amb les mides d’aplicació d’asfalt i han denunciat que l’asfalt està 1’5 vegades més car que al 2021 com a conseqüència de l’increment del preu del petroli.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

13 + = 14

Últimes notícies