HomePolíticaERC lamenta el retard d'un any de les obres del Centre Social...

ERC lamenta el retard d’un any de les obres del Centre Social del Barracot

El portaveu d’ERC-Més Deltebre Joan Alginet ha lamentat aquest dimecres el retard de les obres del Centre Social del Barracot, que porten molt de temps aturades i que sobrepassa en un any. la data que va fixar l’empresa per enllestir-les. Alginet ha expressat “preocupació i neguit dels veïns, que veuen que les obres estan aturades i que l’equip de govern no els dona cap tipus d’explicació”. Segons el propi govern municipal, l’obra porta un retard a causa del contractista de 11 mesos, i havia d’estar acabada el 14 de gener de 2022. “Des del nostre grup hem fet un seguiment de les obres, solꞏlicitant informació per escrit i preguntant al propi ple perquè no es de rebut aquest retard i cal que l’equip de govern sigui contundent amb l’empresa” ha expressat Alginet.

Els republicans han criticat que totes les obres que s’han realitzat durant el mandat de Lluís Soler han tingut algun tipus d’incidència i que al seu parer és per una falta de direcció política. Segons el portaveu adjunt d’ERC Carlos Bel, “totes les obres que fa Enlairem Deltebre acaben tard, malament i costant més diners a la ciutadania, que s’ho facin mirar”.

El contracte de les obres del Centre Social del Barracot es va signar el passat 15 de juliol de 2021 i el termini màxim d’execució era de 4 mesos des de l’endemà de la signatura de l’acta de replanteig.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

60 + = 68

Últimes notícies