HomeSense categoriaERC- Més Deltebre demana a l'ajuntament un "Plan B" sobre la gestió...

ERC- Més Deltebre demana a l’ajuntament un “Plan B” sobre la gestió de la finca Bombita

BAIX EBRE // El grup municipal d’ERC Deltebre ha lamentat aquest matí en roda de premsa l’actitud de la ministra per a la Transició Ecològica Teresa Ribera al ple del Senat de la setmana passada, quan a petició del senador d’ERC Josep Rufà, va expressar que no tenia constància de la demanda de gestió de la Finca de Bombita per part del municipi de Deltebre i que no contemplava, la seua cessió. Pels republicans, la ministra va mentir en seu parlamentària, ja que segons l’equip de govern de Deltebre, el 17 de maig el ministeri va notificar a l’ajuntament la recepció de l’acord del ple celebrat el passat 10 de març. “Una de dos, o va mentir conscientment, o la comunicació dintre del seu ministeri no existeix” ha expressat el portaveu d’ERC Deltebre Joan Alginet.

A la vegada ERC, ha exigit al govern d’Enlairem Deltebre i a l’alcalde Lluís Soler que clarifique els passos a seguir a partir d’ara. “Cal que fixen una estratègia després del no de l’Estat. I no ens val ni la resignació ni la frustració” ha afegit Alginet. Els republicans han criticat la “falta de planificació del govern municipal i la seua obsessió per impulsar temes estratègics sense el consens” de tots els grups municipals. El portaveu republicà considera que el govern de Soler s’ha equivocat d’estratègia i va precipitar-se en portar al ple la petició de gestió de la finca. “Des d’ERC ens imaginàvem que en portar a ple aquesta petició, hi havia hagut converses informals amb Madrid. I ara veiem que no, i volem saber que es pensa fer a partir d’ara”.

ERC ha demanat a l’alcalde la convocatòria d’una junta de portaveus per abordar la situació i analitzar els propers passos. Els republicans consideren que l’Ajuntament de Deltebre ha d’afrontar els temes que té damunt la taula amb l’Estat, com són el tema del POUM, Bombita o la resolució dels ajuts de la zona catastròfica arran del Glòria amb “contundència i valentia política”. Alginet per últim, ha posat a disposició de l’Ajuntament de Deltebre els grups parlamentaris d’ERC al Congrés i al Senat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

62 + = 64

Últimes notícies