HomeSense categoriaEric Pastor (CR Tortosa) plata a l'Europeu júnior de rem

Eric Pastor (CR Tortosa) plata a l’Europeu júnior de rem

TERRES DE L’EBRE // Eric Pastor (CR Tortosa), va obtenir la medalla de plata amb Juan Miguel Palomino (Labradores de Sevilla), en el dos sense timoner de el Campionat d’Europa junior de rem, que s’ha disputat al camp de regates Ada Ciganlija de Belgrad. Els representants de la selecció espanyola havien accedit a la final, després de ser segons en la seva sèrie eliminatòria, i vèncer a la de repesca.

A la final es va imposar la parella romanesa formada per Andrei Mandrila i Caludiu Neamtu, que partien inicialment com a favorits, portant la iniciativa i aconseguint la primera posició amb un registre de 6:59:01. En segona posició amb 7:04:05, va entrar l’embarcació hispana, després de dura pugna amb Bielorússia a la qual van superar per tan sols 43 centésimasm en un final d’infart i ajustadíssim amb foto-finish inclosa per poder determinar les posicions. A continuació i a mes distància van fer la seva aparició els bots de Turquia, Grècia i Suïssa.

El quatre scull amb Joan Bel (CN Amposta), Guillermo Vaig (RC Regates d’Alacant); Ander Balda (CE Kirolak) i Diego Veiga (Olimpico do Mondeo), no van començar amb bon peu, ocupant la sisena plaça en la sèrie classificatòria, però accedint a semifinals a l’ésser segons en la repesca. A la semifinal van ser cinquens, per acabar imposant-se en la final B, certificant una setena plaça definitiva.