HomeSense categoriaEs concentra la consulta de llevadora del CAP l’Ametlla de Mar al...

Es concentra la consulta de llevadora del CAP l’Ametlla de Mar al CAP del Perelló i del CAP Roquetes a la Clínica Terres de l’Ebre

Per tal de fer front a la situació generada per l’evolució del coronavirus les unitats d’Assistència a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) han adoptat noves mesures d’organització per poder assumir la demanda creixent d’atenció i el tractament adequat dels casos i, alhora preservar la salut dels professionals. Des de l’inici del confinament ja s’han posat en marxa totes les mesures per disminuir la demanda presencial als centres, incrementant l’oferta telefònica, la gestió proactiva de les agendes i assegurant l’atenció d’aquelles demandes no demorables.

Actualment, hi ha dos centres que no disposen d’un circuit alternatiu d’entrada als centres amb les mesures de protecció necessàries per a les dones gestants i postparts, per això és necessari canviar la ubicació física de la consulta de la llevadora. Igualment, es continuarà fent en totes les consultes de l’Assistència a la Salut Sexual i Reproductiva de la Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre seguiment telemàtic de l’embaràs i del postpart seguint les guies i recomanacions publicades pel Departament de Salut.

Per això, a partir del dilluns 13 d’abril, a l’ASSIR de l’Ametlla de Mar es desplaça la consulta de la llevadora des del CAP de l’Ametlla de Mar al CAP del Perelló.  Pel que fa a l’Assistència a la Salut Sexual i Reproductiva del CAP Roquetes es desplaça la consulta de la llevadora des del CAP de Roquetes a la Clínica Terres de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies