HomeSocietatEspecial "InfoK" dedicat a la crisi climàtica, des del delta de l'Ebre

Especial “InfoK” dedicat a la crisi climàtica, des del delta de l’Ebre

L’“InfoK” d’aquest dijous oferirà una edició monogràfica, dedicada a la crisi climàtica, per fer més entenedora la informació d’aquests dies sobre la conferència del clima de l’Organització de les Nacions Unides COP26. Per això, l’informatiu explicarà conceptes clau sobre la crisi climàtica, com l’escalfament global i els gasos amb efecte d’hivernacle, amb un vídeo d’animació pròpia. I també parlarà dels objectius que cal acordar a la cimera de Glasgow, segons el punt de vista científic.

L’equip del programa visitarà l’Helena, una nena de Capellades vegetariana i superconscienciada, que intenta generar el mínim de residus. I també anirà fins al Mas Les Vinyes, al Lluçanès, on tres famílies fan permacultura.

L'”InfoK” conversarà amb nens i nenes sobre si la crisi climàtica els angoixa o si creuen que se’ls fa prou cas. I explicarà el cas d’uns infants portuguesos que han denunciat el seu govern per crims contra el planeta, un cas de justícia climàtica. A més, la secció del “Piriscopi” mostrarà les possibilitats de les energies renovables.

L’emissió de demà d’aquest especial de l'”InfoK”, que tindrà una durada de 25 minuts, es podrà tornar a veure divendres a la mateixa hora al canal Super3. Un cop emès aquest monogràfic amb motiu de la cimera del clima, divendres es preestrenarà el primer capítol de la sèrie noruega “Missió Àrtic”, que consciencia els nens i nenes dels efectes reals de la crisi climàtica.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 39 = 48

Últimes notícies