HomePolíticaEsquerra implantarà més freqüències d’autobusos i més barats, per connectar els pobles...

Esquerra implantarà més freqüències d’autobusos i més barats, per connectar els pobles d’interior de les Terres de l’Ebre

Esquerra Republicana s’ha compromès a aconseguir una millor i més econòmica connexió en transport públic dins les Terres de l’Ebre, sobretot amb els pobles de l’interior de les quatre comarques, i també a millorar la connectivitat de les Terres de l’Ebre amb les àrees metropolitanes i Barcelona.

Des de la parada d’autocars de la Sénia, el candidat Albert Salvadó, ha fixat com a prioritari “millorar la mobilitat en transport públic entre els pobles de l’interior, incrementant els autobusos que els connectin amb les capitals de comarca i Tortosa; que aquesta connectivitat tingui la freqüència que toca, i disposar d’un transport públic més eficient, i amb un preu dels bitllets més econòmics”.

Salvadó ha destacat que això serà possible gràcies al desplegament de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat de les Terres de l’Ebre, aprovada pel Govern republicà, després de dècades d’espera i reivindicació. “És una eina imprescindible per tenir tarifa de bitllets integrada, poder manar i gestionar des d’aquí les freqüències, els serveis i la connectivitat entre autobusos, i entre autobusos i estacions ferroviàries. Suposarà un punt d’inflexió cabdal perquè des de les Terres de l’Ebre construïm el nostre model de transport i l’adeqüem a les necessitats de la nostra gent i pobles”. Ha afirmat.

Esquerra Republicana continuarà amb la construcció del tercer carril de l’Eix de l’Ebre, entre Amposta i Flix; farà pressió a l’Estat perquè faci el tercer carril de l’autopista AP- 7, i construirà la nova sortida de l’autopista al Montsià, a Masdenverge; després d’aconseguir en la darrera negociació dels pressupostos de l’Estat el traspàs dels recursos per construir-la des de la Generalitat.

Pel que fa a la millora dels serveis ferroviaris, Albert Salvadó ha afirmat que “la legislatura vinent, amb el traspàs de Rodalies a la Generalitat, cal acabar amb la vergonya que patim, des de fa anys, a les línies R-15 i R-16”. El candidat republicà també ha reivindicat que la línia ferroviària acabi a Ulldecona i no pas a Tortosa; i que les Terres de l’Ebre es puguin connectar a Barcelona en tren amb menys d’hora i mitja, “perquè avui tardem més en arribar-hi que quan jo estudiava, fa trenta anys”. Ha afegit.

Salvadó ha recordat que el PSOE és qui va treure els Euromeds i Avant de les Terres de l’Ebre, i que “l’únic que gestionen els ministres del PSC a Catalunya són els trens, i ja veiem el resultat; si al final a Madrid i al Govern de la Generalitat ho han de gestionar els socialistes, mal negoci farem”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 26 = 32

Últimes notícies