HomePolíticaEsquerra la Ràpita assegura haver executat més de 87% dels compromisos del...

Esquerra la Ràpita assegura haver executat més de 87% dels compromisos del programa electoral del 2019

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la Ràpita ha plasmat en la publicació #8AnysFentFaena, i també en una campanya a les xarxes socials, adreçades a la ciutadania, l’acció de Govern dels republicans al capdavant de l’Ajuntament rapitenc les dues darreres legislatures.

De fet, els últims anys, segons ERC-La Ràpita, s’ha aconseguit executar el 87% dels compromisos adquirits id’altres no inclosos, tot i haver fet front a les crisis provocades per la pandèmia de la Covid-19 i de la guerra d’Ucraïna. En aquest sentit, l’alcalde de la Ràpita i alcaldable d’ERC, Josep Caparrós destaca que “gràcies al treball, el compromís, la implicació i la tenacitat de les persones que conformem el govern municipal hem executat el 87% del programa electoral de 2019 i d’altres projectes que no teníem previstos. Malgrat haver de fer front a les crisis de la Covid-19 i de la guerra d’Ucraïna, els últims anys hem aconseguit revertir moltes de les mancances que teníem al poble en infraestructures econòmiques, socials, culturals i esportives, mentre iniciàvem també molts projectes per seguir impulsant la Ràpita perquè la nostra gent tingue el futur digne que es mereix”.

La campanya #8AnysFentFaena destaca algunes de les actuacions més rellevants de l’acció de Govern duta a terme que han millorat notablement els serveis i el benestar de la ciutadania rapitenca. Entre aquests destaquen les infraestructures econòmiques com el Centre d’Economia Blava i les accions de promoció de l’economia local en els sectors turístic, comercial, pesquer i industrial; també les infraestructures viàries com la reforma integral del carrer Constància, accions per l’accessibilitat de les persones amb TEA i actuacions de millora a la via pública i eliminació de barreres arquitectòniques a diferents zones del municipi.

Els republicans expliquen que aquests anys, Esquerra la Ràpita ha consolidat l’orgull del poble rapitenc “amb accions reivindicatives del seu passat i del seu present, com la consulta ciutadana en què es va decidir ‘La Ràpita’ com a nom oficial de la ciutat i la recreació històrica dels Orígens o els agermanaments amb els municipis de Sóller i Arenys de Mar amb qui els uneixen llaços de la vida de la gent rapitenca. En aquest sentit, les polítiques republicanes han estat adreçades directament a les persones: per a la gent jove amb la construcció del Maset Espai Jove, la constitució del Consell Jove i la Fira d’Ocupació, i l’impuls de nous cicles de formació professionals als instituts del poble; per als infants amb la creació de més parcs infantils, del Consell d’Infants municipal, d’un menjador escolar al Carles III i activitats de lleure escolar i campus en èpoques de vacances. També la gent gran té les seves activitats per tenir cura de la seva salut i el seu benestar; i les entitats han pogut dur a terme en millors condicions les seves activitats amb el nou Espai d’entitats. A més a més, s’han condicionat i s’han construït equipaments esportius com el Pavelló annex, la piscina municipal i el pavelló nàutic de Ports de la Generalitat, entre d’altres“.

Aquests darrers anys d’Esquerra la Ràpita al capdavant de l’Ajuntament de la Ràpita reivindiquen haver estat útils per posar les bases a projectes estratègics “que confiem poder fer realitat si la gent de la Ràpita ens torna a donar la confiança el proper 28 de maig, perquè som la garantia que estos projectes ambiciosos i transformadors per al futur de la nostra gent, que fa anys treballem, només seran possibles amb la capacitat de treball, l’honestedat, el realisme, l’experiència, el talent i la il·lusió de les persones que conformem la candidatura d’Esquerra a la Ràpita per a les properes eleccions municipals” valora l’alcaldable republicà.

En el comunicat de premsa fet public Esquerra la Ràpita explica que “confiem en obtenir la confiança dels rapitencs i rapitenques a les urnes el proper 28 de maig per seguir impulsant la Ràpita i consolidar-la com la societat justa, igualitària, pròspera, feminista, sostenible i lliure que es mereix la gent rapitenca“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

37 + = 43

Últimes notícies