HomeEsportsEsquerra la Ràpita celebra la rectificació feta per l’alcalde sobre el tancament...

Esquerra la Ràpita celebra la rectificació feta per l’alcalde sobre el tancament de la piscina municipal

Esquerra Republicana de Catalunya a la Ràpita celebren l’anunci fet per l’alcalde del municipi, Sr. Javier Reverté, en què es comunica que la piscina no tancarà les portes i no deixarà els seus usuaris sense cap alternativa.

Tal com ja van explicar en el seu moment, “el projecte de remodelació de la piscina va ser aprovat amb tots els informes tècnics favorables, com pertoca, i amb totes les garanties tècniques segons els serveis municipals que van supervisar l’obra” puntualitzaven des d’ERC.

Ara, després d’escoltar les declaracions de lalcalde, “estem satisfets que l’actual govern municipal retorni a la sensatesa, deixant clar que en cap cas el projecte de remodelació de la piscina no incloïa la seva climatització, i que es continuarà utilitzant el mateix sistema de ventilació existent que en l’actualitat es troba sense ús després de la remodelació, per un error en l’execució de l’obra” deien des del partit de l’oposició.

Amb relació al projecte de climatització de la piscina, l’inici de l’expedient fou impulsat per l’anterior govern municipal, atès que la piscina municipal, no ha comptat mai amb cap sistema de climatització.

Durant el traspàs amb l’actual alcalde, Esquerra la Ràpita ja el va informar que era necessari continuar amb la tramitació i gestió d’aquest projecte de climatització. Per això, demanem a l’actual govern que siguin responsables amb la gestió d’aquest expedient i continuen els passos fets fins al moment.

Finalment, des d’Esquerra la Ràpita “demanem que l’actual govern, format per PSC-Progrés per la Ràpita, Junts per Catalunya, Futur La Ràpita i Ràpita XXI deixi de gesticular en contra de l’obra de l’anterior govern, i comenci a impulsar els programes electorals de cadascuna de les formacions que conformen el govern” sentenciaven des d’Esquerra la Ràpita.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 68 = 73

Últimes notícies