HomePolíticaEsquerra reivindica la modernització de l’Hospital de Móra d’Ebre i la creació...

Esquerra reivindica la modernització de l’Hospital de Móra d’Ebre i la creació de Salut Terres de l’Ebre

Els alcaldes i alcaldesses i portaveus dels grups municipals republicans de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta s’han reunit aquest matí amb els candidats del partit a les eleccions al Parlament per fer balanç de la gestió sanitària i l’actuació portada a terme aquesta legislatura a l’Hospital de Móra d’Ebre.

El diputat i candidat Lluís Salvadó, ha afirmat que “Esquerra hem mostrat la voluntat que les Terres de l’Ebre deixen de ser una sucursal sanitària d’altres espais territorials i per això hem impulsat des de la conselleria dos projectes molt importants: un programa d’inversions ambicioses en instal·lacions i equipaments per adequar i actualitzar l’Hospital de Móra d’Ebre; i de l’altra, la creació de Salut Terres de l’Ebre, una empresa pública per a gestionar des del territori aquest Hospital, però que després ha de poder seguir creixent incorporant altres instal·lacions de caràcter hospitalari de les Terres de l’Ebre”.

Salvadó ha recordat que l’adequació esmentada de l’Hospital de Móra d’Ebre també va passar per dotar-lo de llicència ambiental, amb diverses inversions que culminà el 2018.

Manel Launes, candidat al Parlament de Catalunya per la Ribera d’Ebre, ha lloat la feina feta per Esquerra: “s’ha dotat l’Hospital d’un Pla d’inversions que necessitava amb urgència desprès d’haver patit durant anys greuges importants”. El candidat ha afegit que “el Pla 2019-2022 es completarà amb 7 M€, la inversió més important que haurà rebut el centre des de la seua creació, fa més de trenta anys”.

A més de recordar la reobertura del servei de cafeteria de l’Hospital ha destacat que fins a finals de 2020 la inversió en modernització i renovació d’equipaments i la prèvia en instal·lacions suma gairebé 3 M€. A més a l’estiu començarà l’ampliació i reforma de la part quirúrgica i després la sala de parts.

Launes ha destacat que “aquesta legislatura l’Hospital ha estat una prioritat i així ha de continuar sent. La seua renovació, adequació i modernització reforça a Mora d’Ebre com a pol de serveis i referent sanitari, fet que com a poble també cal aprofitar-ho”.

Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i candidata d’Esquerra al Parlament, ha afirmat que “amb el lideratge d’Esquerra s’està produint d’un canvi històric amb l’objectiu de convertir l’Hospital de Móra d’Ebre en un servei referent i de primera per a la gent del Priorat, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre”.

Per a Carim “igual que en altres àmbits, també en el sanitari, la Ribera d’Ebre ha d’agafar el lideratge territorial, i l’Hospital de Móra d’Ebre i Salut Terres de l’Ebre n’és un primer pas”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 70 = 79

Últimes notícies