HomePol铆ticaEsquerra Republicana de Deltebre expressa la seva preocupaci贸 sobre la gesti贸 del...

Esquerra Republicana de Deltebre expressa la seva preocupaci贸 sobre la gesti贸 del Centre Esportiu del Delta

El grup municipal d鈥ERC a Deltebre ha registrat un seguit de preguntes al govern municipal sobre la gesti贸 del Centre Esportiu del Delta. Els republicans s鈥檋an mostrat preocupats per la informaci贸 que els arriba del centre i que respon a les queixes reiterades que els usuaris i usu脿ries els han fet arribar en els 煤ltims mesos i que segons Esquerra no s鈥檋an resolt. En aquest sentit, el portaveu municipal, Joan Alginet, ha acusat el govern d鈥橢nlairem Deltebre de 鈥減oc transparent en la gesti贸 del Centre Esportiu i d鈥檃magar els problemes de gesti贸鈥聽que pateix l鈥檈quipament.

鈥淰olem saber que est脿 passant al Centre Esportiu del Delta i volem que d鈥檜na vegada per totes hi hagi una gesti贸 qualificada al capdavant de la instal路laci贸鈥聽ha manifestat. A m茅s, els republicans volen saber per quina ra贸 s鈥檋a subrogat part del personal de l鈥檃nterior adjudicat脿ria del servei d鈥檃ctivitats de fitness i per quina ra贸 aquesta empresa es va endur les m脿quines del centre聽鈥渦n divendres a altes hores de la nit鈥.

Foto: Cedida

El grup d鈥橢squerra ha preguntat sobre les seg眉ents q眉estions:

  • 鈥婰listat del personal subrogat del CED amb salaris bruts, horaris, nivells professionals i tasques assignades.
  • Si s鈥檋a contractat personal al marge de la subrogaci贸.
  • Acreditaci贸 de la formaci贸 dels i les monitores del CED (ROPEC).
  • 鈥婥ontracte d鈥檃djudicaci贸 del servei de les m脿quines substitut貌ries i decret d鈥檃djudicaci贸. Tamb茅 volem l鈥檌nforme de necessitat i d鈥檌done茂tat.
  • Proposta econ貌mica de l鈥檈mpresa que se li fa l鈥檈nc脿rrec i data de l鈥檈nc脿rrec per part de l鈥橝juntament. Tamb茅 llistat de despeses directes o indirectes de la instal路laci贸 de les noves m脿quines.
  • Inventari de m脿quines fins dissabte 21/10 i les sol路licitades i lliurades per part de l鈥檈mpresa. El detall caldria justificar-lo amb el treball i necessitat.
  • 鈥婥貌pia de l鈥橝cta de recollida de les m脿quines de l鈥檃nterior concessionari.
  • 鈥婦espeses ocasionades a l鈥檃nterior concessionari derivades de la recollida de la maquin脿ria.
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

9 + 1 =

脷ltimes not铆cies