HomeSense categoriaEsquerra Republicana - Més Deltebre denuncia el mal estat de les voreres...

Esquerra Republicana – Més Deltebre denuncia el mal estat de les voreres i vials de Riumar

BAIX EBRE // El grup municipal d’Esquerra Republicana – Més Deltebre va presentar, la setmana passada, una instància a l’Ajuntament per demanar un seguiment més exhaustiu de les reposicions de les voreres i vials del nucli de Riumar.

El grup republicà lamenta que no es faça un control per part de l’ajuntament a les empreses que han de fer els acabats d’obra de les voreres i les calçades a causa de les reparacions o noves escomeses que s’estan fent tant per la xarxa d’aigua com d’electricitat. “Riumar és el nucli central del turisme al nostre municipi, i no podem permetre que tinga una imatge de deixadesa i mal estat”. Ha manifestat Carlos Bo, representant d’Esquerra al Consell de Riumar.

Per l’altra part, Esquerra també ha remarcat la necessitat d’aquest control perquè molts de vials i voreres són d’obra nova i han estat pagades pels mateixos veïns i veïnes de Riumar amb contribucions especials abusives. Carlos Bo: “És indignant que hàgem de pagar, amb contribucions especials desproporcionades les obres dels carrers i al damunt, ara que es fan reparacions o millores de les xarxes, els acabats finals no siguen els adequats”.

Finalment des d’Esquerra Republicana – Més Deltebre demanem que esta situació es resolga de la millor manera possible abans de l’estiu amb l’entrada del turisme a la població.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

58 + = 65

Últimes notícies