HomeSense categoriaEstabilització quasi absoluta en les dades d'infectats per coronavirus a les Terres...

Estabilització quasi absoluta en les dades d’infectats per coronavirus a les Terres de l’Ebre amb només un nou cas positiu

TERRES DE L’EBRE // Les dades territorialitzades de Salut d’impacte de la Covid-19 sumen un nou positiu per coronavirus durant la jornada d’ahir dimecres a les Terres de l’Ebre, deixant el total de confirmats per prova PCR i test ràpid en 323 pacients. El total de positius acumulats continuen sent 323 on estan contemplats els 16 positius acumulats en residències, però tots amb la malaltia superada. Les altes hospitalàries són 123, i els morts acumulats 43, dels quals 15 estan confirmats com a defuncions que han donat positiu per coronavirus.

Xifres de Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 65.901 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.034 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 164. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 37.555 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.817 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.
 
Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.180 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.663 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.974 a una residència i 778 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 14 = 19

Últimes notícies