HomeSense categoriaEutimio Mauri torna a presidir el Consell de Riumar, a Deltebre

Eutimio Mauri torna a presidir el Consell de Riumar, a Deltebre

Eutimio Mauri, repesentant del grup polític d’Enlairem Deltebre, seguirà com a president del Consell de Riumar els pròxims 4 anys. El passat 1 d’agost va constituir-se este òrgan de desconcentració municipal que es va impulsar en el darrer mandat i que té la finalitat de treballar per a l’impuls del nucli de Riumar.

Els darrers anys s’han dut a terme accions com la finalització de les obres de Riumar, la renovació de les passarel·les, la recuperació de la bandera blava i del punt d’informació turística o el catàleg d’actes d’estiu. Entre les accions que s’estan començant a estudiar per part del govern municipal per a este mandat hi ha la instal·lació d’una farmaciola i d’un caixer al nucli de Riumar.

El Consell de Riumar està conformat per 13 membres, quatre dels quals en funcions executives per tal de vetllar pel manteniment i desenvolupament del nucli de Riumar. D’aquesta manera, a banda del propi president, l’òrgan també comptarà amb la vicepresidència d’Acció Institucional, a càrrec de Joan Bertomeu, la vicepresidència d’Acció Urbana, a càrrec de José Maria Sapinya, i, finalment, la vicepresidència d’Acció Turística, a càrrec de Miguel Bellaubí.

La configuració actual del Consell de Riumar queda de la següent manera: Eutimio Mauri, Adrian Misaras, Francisco Casanova, Enric Bonet i Olga Pérez per Enlairem Deltebre; Joan Bertomeu proposat per l’alcaldia; Carlos Bo i Agustí Castells per ERC – Més Deltebre; Marcel·la Otamendi representant el PSC Deltebre; José Maria Sapinya com a membre de FECOTUR; Juan Vicente Barbas com a Club Nàutic de Riumar; Juan Miguel Bellaubí per l’Associació de Veïns de Riumar; i, finalment, Joana Figueres representant Riumar Associació. Val a dir que cap dels representants, ni tampoc la presidència ni els vicepresidents, tenen cap tipus de remuneració econòmica.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies