HomeSocietatÈxit de convocatòria de la primera edició dels premis ‘Impulsant el Talent...

Èxit de convocatòria de la primera edició dels premis ‘Impulsant el Talent del Futur de les Terres de l’Ebre’

La primera edició dels premis ‘Impulsant el Talent del Futur de les Terres de l’Ebre’ és un èxit de participació. Són un total de 60 estudiants de secundària del territori els que han presentat la seua candidatura per a optar a dos beques de 1.500 € o bé a un ordinador d’última generació, que el Projecte Social Remsa oferix per tal d’ajudar-los a impulsar la seua formació. Els dos premiats es donaran a conèixer a finals d’este mes d’octubre.

Els alumnes de 4t d’ESO que han estat seleccionats per a optar a la beca formen part de centres de secundària de totes les Terres de l’Ebre i han demostrat tenir un expedient acadèmic brillant, però també una gran implicació en el teixit associatiu, esportiu i cultural del seu municipi.

Per a poder participar-hi, els alumnes havien d’aportar un expedient acadèmic amb una nota mitjana mínima de 7,5. A més, han hagut de certificar que participen en activitats extraescolars: ja siga en clubs esportius (futbol, handbol, atletisme…), en activitats culturals (bandes de música, grups de teatre o pintura…) o bé cursant formació complementària (idiomes, repàs…). Però també els ha calgut demostrar la seua implicació social en el seu entorn i demostrar que formen part del teixit associatiu del seu municipi o que participen d’algun tipus de voluntariat.

Tots els criteris abans esmentats són els que es tindran en compte per a anunciar, a finals d’este mes d’octubre de 2022 quins són els dos alumnes guanyadors de les primeres beques ‘Impulsant el Talent del Futur a les Terres de l’Ebre’.

A través d’estos premis, el Projecte Social Remsa fa una aposta decidida per donar suport al creixement econòmic i social de les Terres de l’Ebre a través del seu principal actiu: els seus joves talents. El director general de Remsa Memorial, Fernando Muiño, ha destacat que el programa “no és només un reconeixement a l’esforç i la implicació dels joves, sinó també una empenta perquè puguen assolir l’excel·lència en els seus estudis i que este talent retorne un dia al territori”

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies