HomeSense categoriaFerran Bel presenta dos esmenes per tal que l'empresa concessionària del Castor...

Ferran Bel presenta dos esmenes per tal que l’empresa concessionària del Castor n’assumisca el cost del desmantellament

TERRES DE L’EBRE // Ferran Bel, portaveu del PDeCAT al Congrés, ha presentat dos esmenes al Projecte de Llei de mesures financeres i de suport social i econòmic i de compliment de l’execució de les sentències per tal que siga l’empresa concessionària qui assumisca el cost del desmantellament del projecte Castor.

Este projecte de llei deriva del reial decret llei 39/2020 pel qual s’establia la modificació pressupostària per fer efectiu el pagament de l’execució de la sentència del Tribunal Suprem 1404/2020 amb relació al projecte Castor.

La primera esmena del diputat demòcrata reclama que el govern procedisca al desmantellament definitiu del Castor abans d’un any de l’entrada en vigor del Projecte de Llei i que siga l’empresa concessionària qui n’assumisca el cost.

La segona esmena força al govern espanyol a determinar i quantificar totes les reclamacions realitzades per danys i perjudicis produïts per les instal·lacions derivades de la concessió del Castor, així com dels sismes i microsismes generats per la instal·lació en el termini de sis mesos. A més, en el termini d’un any, s’ha de procedir al pagament d’estes quantitats, que hauran de ser assumides per l’empresa concessionària, procedint per tant a la seua reclamació.

Ferran Bel ha recordat que “este projecte el va iniciar el PSOE i va continuar amb el PP”. En esta línia el diputat l’ha tornat a qualificar de “projecte fallit” i ha reivindicat que “des del PDeCAT hem denunciat de forma reiterada l’anomalia que ha suposat aquest projecte”, tot afegint que “pensem que és de justícia que es procedisca en la línia que proposem”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies