HomeSense categoriaLa Fundació Josep Irla impulsa la II edició de la Beca d'Estudis...

La Fundació Josep Irla impulsa la II edició de la Beca d’Estudis Històrics President Tarradellas

TERRES DE L’EBRE // Després de la primera edició, la Fundació Josep Irla, en conveni amb la Diputació de Tarragona, i en col·laboració amb l’Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià (Monestir de Poblet) i la Universitat Rovira i Virgili (Grup de Recerca Consolidat ISOCAC del Departament d’Història), convoca la segona edició de la Beca d’Estudis Històrics President Tarradellas.

L’objectiu de la Beca Tarradellas és el de promoure el pensament, l’obra i la vida de la generació de republicans i republicanes vinculats a les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Està dotada amb 6.000 euros i la publicació de l’estudi resultant. Poden optar a l’ajut investigadores individuals o grups de recerca.

Les candidatures s’han de presentar abans del 25 de juny i han d’anar acompanyades del currículum de les persones que hi participen en el projecte i un document en què es detallen els objectius de la investigació, la metodologia, les fonts i la bibliografia que s’utilitzarà. 

El veredicte es donarà a conèixer el 30 de juny, a través dels canals de comunicació de la Fundació Josep Irla.

A més de la Beca Tarradellas, la Fundació Josep Irla compta amb la Beca d’Estudis Històrics  President Irla 2021, destinada a l’estudi del republicanisme de les comarques gironines, i el Premi Irla de Recerca Històrica al Batxillerat 2021, que impulsa la recerca i la difusió històrica entre els més joves.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 32 = 33

Últimes notícies