HomeSocietatFinalitza la temporada de crema agrícola

Finalitza la temporada de crema agrícola

A partir del 31 de maig està prohibit fer foc en terrenys forestals a Catalunya, i la prohibició s’allargarà fins al 15 d’octubre, segons han informat els Agents Rurals a través de les xarxes socials.

La norma regula que en els terrenys forestals, estiguen o no poblats d’espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta, no es pot encendre foc siga quina siga la finalitat.

Així mateix, tampoc es poden fer focs d’esbarjo ni relacionats amb l’agricultura. Dins de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les d’urbanitzacions es podrà fer quan s’utilitzen barbacoa d’obra amb mata guspires. També queda prohibit llençar objectes encesos, abocar escombraries i restes que puguen ser la causa de l’inici d’un foc; llençar coets, focs d’artifici o d’altres artefactes que continguen foc, i fer servir bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessen terrenys forestals.

D’esta forma es deneguen les autoritzacions col·lectives per a esta finalitat, com també s’ha desactivat l’accés als ajuntaments mitjançant l’EACAT.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies