HomeTreballFoment del Treball reclamarà a Generalitat i Estat les infraestructures per fer...

Foment del Treball reclamarà a Generalitat i Estat les infraestructures per fer “més competitiu” l’empresariat ebrenc

L’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE) insisteix a reclamar “les inversions estratègiques” que necessita el territori per ser més competitiu i atreure talent i inversions. El tercer carril de l’AP-7 fins a Ulldecona (Montsià), la prolongació de l’autovia de l’Ebre (A-68) per la Terra Alta i la Ribera d’Ebre, o l’aturada de l’alta velocitat i l’estació de mercaderies a l’Aldea (Baix Ebre) són les principals reivindicacions en infraestructures que el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha entomat per traslladar-les a Generalitat i Estat. L’AECE i Foment també demanen més “agilitat” per fer arribar els Fons Nuclears a les empreses i que es constitueixi un nou Govern “fort i estable” amb “urgència“.

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha entomat les peticions i necessitats de l’empresariat ebrenc i s’ha compromès a pressionar i reclamar celebritat per als reptes i qüestions pendents que limiten la competitivitat de les Terres de l’Ebre. Ho farà de forma imminent, aquest mateix dijous, en les reunions prèvies de la Nit de les Estructures amb el ministre de Transports, Óscar Puente, i la consellera de Territori en funcions, Ester Capella.

L’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre forma part del Consell Territorial de la PIME. Sánchez Llibre ha participat com a “invitat d’honor” en una jornada treball den xarxa dels associats de l’entitat empresarial a Tortosa, aquest dilluns, per parlar de les inversions i el creixement del territori. Maria José Fernández, presidenta de l’AECE, ha tornat a reivindicar les millores en infraestructures i “les inversions estratègiques” que poden “transformar la regió“.

Com ha remarcat el director dels serveis territorials d’Empresa, Adam Tomàs, les mancances que s’han tornat a posar damunt la taula “estan clares i més que estudiades” i ha animat les entitats empresarials a “esperonar les administracions” que les han de resoldre, i “anar tots junts“.

A més de les infraestructures i serveis llargament reivindicats, també forma part de la llista de l’AECE, l’ampliació de l’oferta formativa, sobretot de la universitària del Campus de l’Ebre de la URV, així com el desplegament de la xarxa de fibra a tots els habitatges i polígons del territori.

Nou Govern

Sánchez Llibre ha aprofitat la constitució de la Mesa del Parlament d’aquest dilluns per reclamar a totes “les formacions polítiques elegides” en els últims comicis, que “constitueixin amb urgència i sense demora” un Govern “fort i estable“. “No ens podem permetre la repetició de les darreres eleccions“, ha apuntat. Formar un nou Govern “és fonamental per als empresaris, per fer les reformes necessàries per Catalunya per al benestar de la ciutadania, la cohesió social i la generació de riquesa“, ha afegit.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 73 = 79

Últimes notícies