HomeSocietatGandesa inaugura 2 nous punts de recàrrega ràpida de la mà d’Etecnic...

Gandesa inaugura 2 nous punts de recàrrega ràpida de la mà d’Etecnic energy & mobility

A partir de divendres, 1 d’abril, Gandesa disposarà de 2 noves estacions de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics. L’empresa reusenca Etecnic energy & mobility, pioners a Europa en oferir un servei integral de mobilitat elèctrica i una de les empreses que més ha contribuït al desplegament de la xarxa de recàrrega pública a Catalunya, ha estat l’encarregada de dissenyar i executar tot el projecte.

D’aquesta manera, el municipi comptarà amb 2 noves ubicacions de recàrrega pública: una ubicada al carrer de La Bassa d’en Gaire i l’altre a l’avinguda Catalunya. Ambdós equips són exactament iguals amb un disseny innovador de gran qualitat i eficiència: la Lafon qc 50 trio amb una potència de càrrega de 50 kW permet carregar 120 km d’autonomia en 30 minuts.

Els usuaris de vehicle elèctric podran fer ús del servei de manera gratuïta durant el primer mes utilitzant l’aplicació mòbil EVcharge disponible per a qualsevol telèfon intel·ligent IOS o Android.

Aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Gandesa, s’emmarca dins un conjunt d’accions municipals dels últims anys per fomentar la mobilitat elèctrica i sostenible a la capital de la Terra Alta. Els dos punts de recàrrega ampliaran l’oferta d’infraestructura de recàrrega pública al sud de Catalunya i oferiran dues noves estacions que passaran a formar part de la Xarxa Ràpida Cat.

Alcalde de Gandesa, el Sr. Carles Luzaquesta inversió és una clara aposta que fa l’Ajuntament de Gandesa per la mobilitat dels vehicles elèctrics i sobretot per un futur més sostenible. Aquesta inversió se suma als diferents projectes que el consistori ha engegat al municipi per un futur més net i més sostenible com  la gestió forestal, espai test de pasturatge i el centre de calor amb estella de proximitat”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 97

Últimes notícies