HomeSocietatGandesa modifica el seu planejament per atreure noves empreses al polígon de...

Gandesa modifica el seu planejament per atreure noves empreses al polígon de la Plana

La Comissió territorial d’urbanisme de les Terres de l’Ebre, presidida pel secretari de l’Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra, ha aprovat definitivament avui una modificació puntual de les Normes subsidiàries de planejament de Gandesa (Terra Alta), a l’àmbit del sector industrial de la Plana, impulsada per l’Ajuntament, que facilitarà la implantació de noves empreses i d’un magatzem logístic de l’empresa Freshly Cosmetics.

El polígon, de 18,68 hectàrees, es troba a l’est del nucli urbà i va ser desenvolupat per l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) als anys 90. Actualment ,es troba plenament desenvolupat i ocupat per una varietat d’empreses, tot i que encara disposa de parcel·les lliures de la tipologia d’indústria gran.

La modificació reconeix la realitat del polígon i preveu l’increment de l’edificabilitat de les parcel·les d’indústria aïllada i l’augment de l’alçada reguladora màxima de les naus, per donar resposta a les necessitats actuals dels processos industrials i a la demanda de naus amb més aprofitament del sòl. També explicita l’admissió de l’ús logístic al polígon.

Aquests ajustos permetrien adaptar el polígon a les demandes actuals del mercat, dinamitzant-lo amb la implantació de noves activitats a les parcel·les lliures i ampliant les existents; en conjunt, impulsaran la creació de llocs de treball. De manera imminent, possibilitaran la implantació d’un centre logístic de l’empresa Freshly Cosmetics.

Actualment, l’Ajuntament, l’INCASÒL i el Departament estan treballant en una futura ampliació del sector industrial, anomenada La Plana II, i en la millora de l’accessibilitat al sector amb la previsió d’una nova connexió a la carretera C-43.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 9 = 17

Últimes notícies