HomeEsportsHailu Estrampes continua polvoritzant rècords

Hailu Estrampes continua polvoritzant rècords

Hailu Estrampes segueix millorant el seu excel·lent palmarès, demostrant ser un dels atletes catalans amb més projecció.

En els Campionats de Catalunya sub-14, disputats a l’Estadi Municipal de les Bases de Lleida, es va penjar una nova medalla d’or, en la prova dels 1000 metres obstacles, establint un nou record de Catalunya amb 2:48: 84, millorant en més de tres segons l’anterior que es mantenia des del 1990. El cap de setmana anterior a Cambrils, va polvoritzar també el record català de la categoria en els 600 metres, amb 1:29:24. Durant la cursa es va establir en el pas dels 500 metres, un temps de 1:12:60, un nou rècord català.

A Lleida també van destacar amb la consecució de la medalla d’or, el seu company d’equip Adrian Ortiz, amb 11,03 en llançament de pes i Adrià Ripollès (UA Montsià), 2,86 en salt amb perxa. Mario Stefanov (CA Ascó), va obtenir la medalla de bronze en els 80 metres tanques, 13:31. Destacada actuació de Gabriela Ruiz (Atletisme Terres de l’Ebre) pujant en dos ocasions al podi, amb plata en els 80 metres, 10:23 i bronze en el triple salt, amb 10.37. Van disputar la final, per part de l’ATE, Hugo Colomé, quart en allargada, 4,79 i Pau Monforte, dècim, 4,43; Dan Galiana, sext en els 800 metres, 1:48:40; Arnau Pérez, octau en els 3000, 11:24:98; Itziar Santillana, octava en els 3000 metres marxa, 18:15:95 i Violette Sánchez, onzena en 1000 obstacles, 3:46:97. De la UA Montsià, Anna Mayor, quinta en pes, 10,25 i dotzena en Martell, 25,95, i Aritz Fernández, dècim en salt de perxa, 2,06

Or per Anna Cardona

En la categoria sub-16, Anna Cardona (ATE), va aconseguir la medalla d’or en salt amb perxa, amb un registre de 3,20. També van destacar els representants de la UA Montsià, Maria Vidal, plata en els 100 metres, 12:66 i en salt d’allargada, 5,45, i Joel Alegre, plata en javelina amb 38,52, amb octau lloc en els 100 metres tanques, 15:19. Van disputar les finals Arnau Blanch en els 1.500 obstacles, Melena Forcadell en els 300 metres, de la UA Montsià, AleixBajador en els 5000 metres marxa, Ares Puentes en els 1000 de l’ATE, i Ruth Martí en els 1.500 obstacles del CA Ascó.

Més podis per als menuts

En la categoria sub-12, la perellonenca Núria Boyer, es va penjar dos medalles d’or en llançament de pes, 8,49 i de pilota, 31,07. Dos medalles també per David de la Llave (CA Ascó), plata en salt d’allargada, 4,445 i bronze en els 60 metres, 8:66. Plata per Pere Mas (CA Ascó), en els 2000 metres, 6:52:41, i Judit Albacar (ATE), 4,34 allargada, amb sexta posició en alçada, 1,19. Van disputar la final els atletes de la UA Montsià, Enric Padrosa, 9:75, sext i LlunaMarsal, 10:59, séptima en 60 metres tanques; Hèctor Figueres, quint en salt de perxa, 2,01 i Hèctor Zarranz (CA Ascó), dècim en els 600, 1:53:10.

En sub-10, medalla d’or per Màxim València del Perelló en els 2000 metres, 6:45:56, plata per Anna Mas (UA Ascó), en llançament de pilota, 22,78, amb sèptim lloc d’Izan Colomé (ATE), salt d’alçada, 1,02, i octau en allargada, 3,23, on Àlex Bellobí va ser sext, 3,39.