HomeSocietatHife rebaixa els preus de tots els abonaments: el trajecte a Barcelona...

Hife rebaixa els preus de tots els abonaments: el trajecte a Barcelona costa 4,25 €, i a Tarragona, 2,25€

L’aprovació del Decret d’estalvi energètic del Govern espanyol, entre el qual s’inclou la reducció del preu als abonaments i títols multiviatge en els serveis regulars interurbans de transport de viatgers per carretera, també ha comportat canvis en els preus dels abonaments dels autobusos Hife.

Així, des de l’1 de setembre i fins al 31 de desembre de 2022 -sempre que el Govern espanyol no allargue la mesura-, s’aplica una bonificació extraordinària en els abonaments i els títols multiviatge, que es traslladarà de la següent manera: a la Targeta T10/120, ara, el trajecte entre totes les poblacions de les Terres de l’Ebre quedarà a 0,50 € (fins ara era d’1 € el viatge); quant al trajecte Tortosa – Barcelona, ara viatjar costa 4,25 € el bitllet, cosa que suposa un descompte del 75 % sobre la tarifa estàndard, que és de 20,30 €; el mateix descompte que s’aplica en el viatge Tortosa – Aeroport o la Universitat Autònoma de Barcelona, que ara queda a 5,25 € respecte dels 22,35 € de la tarifa estàndard.

Pel que fa al trajecte Tortosa – Tarragona, el cost del viatge és de 2,25 €, i es reduïx, així, un 80 % respecte de la tarifa estàndard de 12,20 €; i el trajecte Tarragona – Complex Educatiu – Hospitalet de l’Infant i Tarragona -Bràfim, tindrà un 50 % de descompte amb els abonaments de l’ATM (Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona).

A diferència dels trens, per a beneficiar-se d’estos abonaments no és necessari ni es requerix depositar cap tipus de fiança. Tota la informació pot trobar-se a www.hife.es. Des de l’empresa Hife esperen que esta iniciativa done el màxim impuls a l’ús del transport públic per tal de reduir l’empremta de carboni, alhora que ajude a millorar l’economia familiar.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 47 = 51

Últimes notícies