HomeSocietatHomatic recapta més de 17.000 euros per al projecte Emma

Homatic recapta més de 17.000 euros per al projecte Emma

Homatic Vending ha recaptat 17.494 euros per al projecte Emma per la investigació contra el càncer de mama. Ho ha fet a través de la venda de polseres solidàries que es poden comprar a les màquines de vending de l’empresa i l’adquisició que n’han fet empreses i administracions col·laboradores.

Des de l’inici de la campanya solidària del projecte Emma, a les màquines de vending es poden adquirir les polseres solidàries al preu d’un euro.

D’altra banda, ha estès a les seues xarxes socials, diferents formes de col·laborar amb la recollida de fons pel projecte i han fet crides a la participació amb vídeos fets per la mateixa empresa. Una altra forma de donar a conèixer el projecte ha estat incloure el logotip i l’enllaç al projecte Emma als correus electrònics corporatius d’Homatic.

La directora general d’Homatic Vending, Eugènia Cortijo, ha destacat que “l’ampli radi d’abast de les màquines de venda automàtica de l’empresa ha estat una oportunitat per donar a conèixer el projecte Emma”.

Homatic Vending també ha recollit l’ajuda d’empreses, associacions i institucions, que han adquirit un elevat nombre de polseres solidàries.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 6 =

Últimes notícies