HomeSocietatHomenatge pòstum a mossèn Isaïes Riba coincidint amb la diada de Sant...

Homenatge pòstum a mossèn Isaïes Riba coincidint amb la diada de Sant Blai

L’Associació de Veïns Centre-Nucli Antic de Tortosa va retre un homenatge pòstum al que fou rector de la Parròquia de Sant Blai, mossèn Isaïes Riba i Cucala, en un acte que va comptar amb la presència de l’alcaldessa Meritxell Roigé i diversos regidors del consistori tortosí. Una placa a l’entrada del temple el recordarà per sempre, “per la seva disposició, ajuda i suport a l’entitat i que va estar reconegut l’any 2018 com a Premi Sant Blai“.

Tomàs Serrato, president de l’Associació Centre-Nucli Antic de Tortosa va recordar que la figura de mossèn Isaïes sempre estarà present: “Són molts els anys que vam col·laborar amb ell i que sempre va estar al nostre costat donant-nos suport i ajuda. Des de l’associació sempre el tenim present i, és per això, que l’any 2018 va ser Premi Sant Blai. És l’homenatge que mereix una gran persona, que tenim al nostre pensament i, és per això, que volem deixar constància en aquesta església del que per a natros ha significat. Perquè com diu una frase ‘si has conegut a algú especial, ¡no el deixies escapar! Mossèn Isaïes se’n va anar, però continua estant molt present“.

Mossén Isaïes Riba, nascut a Sant Mateu (Castelló) va morir el mes d’octubre de 2020 als 78 anys quan era rector de la Parròquia de Sant Blai de Tortosa, previcari general, canonge de la Catedral, membre del col·legi de consultors i del consell de presbiteri, i prior de la Confraria del Sant Crist de la Puríssima.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 36 = 38

Últimes notícies