HomeEsportsImpecable estrena del campionat per al Viladecans Bàsquet de l'ampostina Paula Curto

Impecable estrena del campionat per al Viladecans Bàsquet de l’ampostina Paula Curto

Quatre de quatre. L’Unilever Viladecans Bàsquet, amb qui juga l’ampostina Paula Curto, està protagonitzant una arrancada de temporada impecable després d’imposar-se en aquesta jornada a la pista del Claret per sis punts de diferència (56-62).

Fruit d’un primer quart molt bo de les barcelonines han aconseguit ajustar els espais defensius, deixant a les valencianes amb una anotació tan sols de vuit punts mentre les noies entrenades per Enric González gaudien d’un bon encert en els tirs, tancant el parcial amb un +10 (8-18). La reacció de les del Túria no s’ha fet esperar i als segons deu minuts s’han trobat més còmodes en la selecció de llençament i han pogut retallar les diferències al marcador amb un tanteig de 22-15, que deixava la incertesa al marcador al descans amb el 30-33.

Un tercer quart nefast de les de Viladecans feia presagiar el pitjor, quan tancaven els tercers deu minuts amb una anotació per sota dels deu punts (7). Per contra les de València no han pogut aprofitar la precipitació i les males decisions en els tirs de les rivals per obrir forat al marcador i han tancat el parcial per davant al marcador amb un +3 després del parcial de 13-7 que deixava el marcador amb un 43-40 de cara al darrer quart de partit. Les d’Enric González van donar la millor versió en el tram decisiu de la confrontació tancant el parcial amb l’anotació més alta del duel (22), amb un joc dinàmic i per contra del quart anterior les bones decisions en els tirs li van possibilitar remuntar el marcador i sumar el quart triomf de la temporada en quatre partits disputats.

L’ampostina Paula Curto ha contribuït en els 20:36 minuts que ha estat en pista anotant 7 punts per al seu equip, amb un llençament de cinc intents des de la línia de 6,75 i sent infalible en el partit d’avui des del tir lliure on ha anotat 4/4.

Després de quatre jornades del campionat de lliga les de Baix Llobregat es mantenen emparellades al capdamunt de la classificació amb un altre conjunt barceloní com el Segle XXI, després que també hagin sumat quatre victòries. La setmana vinent rebran la visita del coer de la categoria, el conjunt madrileny del Distrito Olímpico, que de moment no ha pogut sumar cap victòria en el que va de temporada.