HomeEsportsRemuntada del FS Penyíscola del tivissà Carles Saladié per a mantindre's invictes...

Remuntada del FS Penyíscola del tivissà Carles Saladié per a mantindre’s invictes a casa (4-3)

El FS Penyíscola, on juga aquesta temporada l’ala de Tivissa Carles Saladié, es va poder treure l’espineta que tenien clavada de la setmana anterior quan van perdre el derbi davant l’exequip de Saladié, el FS Alzira, sumant un nou triomf a casa davant la Unión África Ceutí en un partit que se’ls va ficar coll amunt, quan sorprenien els visitants durant els primers compassos de partit marcant dos gols que obligaven als locals a remuntar.

Als tres minuts arran d’un fora de banda molt proper al córner, els de Ceuta sorprenien amb una sacada ràpida que aprofitant el desajust defensiu castellonenc, Soufiane feia una rematada sobre la línia de la frontal i ho traduïa en el primer gol del partit. Això descentrava als locals que veien com després d’una cavalcada per l’esquerra, arrancant de camp propi, de Molero li permetia rematar creuat (12′) i complicar una mica més si cap el partit per als de Santi Valladares, que marxaven amb aquest marcador al descans.

La sortida dels vestidors va ser totalment diferent. En tan sols set minuts de marge aconseguien donar-li la volta a la truita amb quatre gols consecutius que feien vibrar a l’afició congregada al pavelló municipal peníscolà, amb un protagonista d’excepció: l’ala Paniagua, autor de les tres dianes que aixecaven el marcador. Als set minuts del segon temps, arran d’una acció d’estratègia a la sortida d’un córner la rematada exterior d’Igor es col·lava pel pal curt, iniciant així el camí de la remuntada local. Tan sols dos minuts després una ràpida transcisió de l’equip del Baix Maestrat acabava després de tres passada pràcticament al primer toc amb la pilota a la dreta de la frontal, des d’on afusellava al pal curt Paniagua que iniciava el seu festival particular (29′). Havien fet el més difícil que era empatar el partit, però amb els locals desenfrenats arribava el tercer obra de Paniagua tan sols quatre minuts més tard. Arran d’un doble penal per cometre la sisena falta els de Ceuta, l’ala local enganyava al porter amb una rematada a mitja alçada a l’esquerra que culminava la reacció local. Però encara no en tenien prou i en una pèrdua en defensa es quedava totsol davant el porter al que tornava a superar fent el quart (34′). Tot i això, els visitants sortien de cinc amb porter-jugador i trenta segons més tard amb una centrada creuada Emerson aconseguia ajustar el marcador a l’interior de la petita faltant tres minuts encara per a la finalització del duel. Tot i la pressió visitant en el temps que restava el Penyíscola es va saber defensar i a la contra podia haver matat el partit, que no registraria cap més moviment al marcador.

El conjunt del Baix Maestrat es manté com a quart classificat, en lloc de promoció d’ascens, després d’haver sumat cinc victòries i caent derrotat en els tres desplaçaments consecutius que han disputat. Els de Valladares tenen ara mateix 15 punts a set de Noia Portus Apostoli que es manté invicte a la classificació després de les primeres vuit jornades amb 22 punts. La setmana vinent intentaran tallar aquesta mala dinàmica com a visitants a la pista del Móstoles, que en aquesta jornada va caure derrotat per 5-1 a l’Ejido.