HomeEsportsTorna la cara més amarga amb la derrota en lliga del Sagunt...

Torna la cara més amarga amb la derrota en lliga del Sagunt del tortosí Toni Malla

Tornaven a la competició domèstica, després de classificar-se la setmana passada per a la següent ronda de la Copa del Rei, i va tornar a sortir la creu de la moneda per al Fertiberia Balonmano Port de Sagunt que entrena el tortosí Toni Malla i que encadenava la tercera derrota consecutiva en aquest inici de temporada, tan sols havent pogut sumar una victòria en el partit inaugural davant l’Handbol Espluges (23-21).

Els blanc-i-vermells va tornar a acusar una fase d’embús atacant que els va codemnar de nou en aquest partit, i van estar lluny de la imatge que van demostrar només set dies abans davant l’Horneo Alacant. El tècnic tortosí Toni Malla amb els canvis introduïts en defensa i en atac va intentar canviar el rumb del partit però tot i així no li va sortir res al conjunt valencià que durant els primers quinze minuts veien com se’ls complicava la situació. No obstant, en atac de set (sense porter sobre la pista) va ser un recurs que li va funcionat bé als visitants durant el tram final del primer període en el qual marxaven amb un desantatge de 3 gols (13-10) als vestidors.

L’arrancada de la represa però va enfonsar al Sagunt, quan encaixava un parcial de 4-0 que pesaria com una llosa ficant el partit molt coll amunt amb el +7 de diferiència que ja va ser determinant per a la sort dels punts en joc. Toca passar pàgina de les últimes derrotes en lliga i centrar-se en guanyar els següents partits i continuar solidificant l’equip que està molt lluny de les places que aspiraven a l’inici de temporada, situats com avantpenúltim classificat amb només 2 punts sumats.

FITXA TÈCNICA:

VESTAS HANDBOL ALARCOS CIUDAD REAL, 27

FERTIBERIA BM PUERTO SAGUNTO, 22

Vestas Handbol Alarcos Ciudad Real: Adrián Manuel Torres (1), Julian Souto Cueto (4), Palacios (3), Adrián Mendoza, Samuel Gómez (1), Serrano, César Manrique, Alejandro Plaza (1), Claudio Leandro (2), Frank Enrique (2), Jose Mora (2), Gonzalo López, Victor Enebral (4), Oscar Ruíz, Álvaro Torres (4).

Fertiberia BM Puerto Sagunto: Ignasi Admella, Alfonso, Alex Ortega (6), Alvaro de la Vall (2), Diaz Ledo, Cunha (1), Soaeres (2), Camacho (1), Del Racó (2), Dani Martinez, Nolasco (2), Javier Manzano (2), Sedano (1), Poveda (3).

Parcials: 2-2, 7-3, 9-4, 11-7, 12-8, 13-10, 16-10, 19-12, 22-15, 23-16- 25-19, 27-22.

Exclusions: Pel Vestas Handbol Alarcos Ciudad Real a Julián, Matias, Serrano, Plaza, Leandro. I pel Fertiberia Handbol Puerto Sagunto a Ortega, Camacho, Manzano i Poveda