HomeEsportsIngrid Clua i Àlex Giné els més destacats en la prova de...

Ingrid Clua i Àlex Giné els més destacats en la prova de longest lap en la segona prova de la Lliga Catalana en pista

ESPORTS // La PC Baix Ebre- Gran Fons SB Hotels-Terres de l’Ebre, va competir en la segona cita de la Lliga Catalana de Pista Ciutat de Mataró, disputada en el recentment renovat Velòdrom de Mataró, després de la ja celebrada fa uns dies en aquest mateix velòdrom.

Fins a 60 participants es van reunir a la pista maresmenca per una prova que en aquesta ocasió ja va incloure les categories de formació (alevins i infantils), en un programa que incorporava cinc proves: eliminació, tempo, scratch, longest lap i madison.

En la categoria open, Marc Josep Acero i Tomàs Deosdat (UC Les Franqueses), van ocupar el segon lloc en la prova de madison; mentre Acero va ser quart i Deosdat sisè en tempo.  En longest lap, Deosdat va acabar segon i Acero tercer.

En la competició femenina, Raquel Martos va ser quinta en tempo i en longest lap. Pel que fa a la competició de cadets, Ivan Viladrich va finalitzar en una meritòria segona posició en longest lap, on Ivan Rovira va ser tercer, i en tempo, cinquè lloc de Rovira i sèptim i vuitè de Viladrich i Giné respectivament. En madison, la parella Viladrich i Giné van acabar tercers.

En infantil, victòria d’Íngrid Clua a la longest lap i quinta en Sceaux, Hugo Marrasé va ser quart en l’eliminació i tercer en scratch, i Eloi Milian novè en eliminació. En alevins Àlex Giné es va imposar en la prova de longest lap.

El mateix cap de setmana el PC Baix Ebre-Granfons SB Hotels Terres de l’Ebre, va participar en la prova de Copa Catalana de fèmines, júnior i cadet, disputada a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona, amb motiu del 75è Aniversari Club Ciclista Catalunya-Barcelona. Fins a quatre sortides van reunir més de 200 ciclistes amb oportunitat per totes les categories. Per l’equip tortosí, en la categoria cadet, on van participar 61 ciclistes, Pol Viladoms va ser 22è; Ivan Viladrich 23è; Robert Giné 24è i Ivan Rovira 28è i en fèmines Raquel Martos novena.