HomeSocietatInterior instal·la lectors de matrícules a municipis ebrencs sense policia local

Interior instal·la lectors de matrícules a municipis ebrencs sense policia local

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, va explicar que el Departament d’Interior ha reactivat al territori el projecte Lectio, que consistix a dotar l’accés als pobles que no tenen policia local de lectors de matrícules de vehicles, que poden facilitar informació rellevant en el cas que es produïsquen fets delictius.

Els Mossos d’Esquadra es faran càrrec de la gestió dels sistemes de videovigilància, fet que millorarà la seua capacitat per a donar cobertura de seguretat a estos pobles. El projecte s’està treballant en quatre municipis de les comarques ebrenques, el nom dels quals no ha transcendit en tractar-se d’informació vinculada a la seguretat, però la intenció de la Generalitat és arribar a tots els pobles que no poden prestar servei de policia local, que a les Terres de l’Ebre en són la majoria.

Segons Salvadó, s’espera arribar al màxim nombre possible de municipis, i cobrir especialment els que són limítrofs amb altres comunitats autònomes o demarcacions, a través de convenis amb la Diputació i els Consells Comarcals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 1 =

Últimes notícies