HomeSuccessosInterposen fins a 20 denúncies relacionades amb la pesca il·legal al Delta...

Interposen fins a 20 denúncies relacionades amb la pesca il·legal al Delta de l’Ebre

Durant el control de pesca que va realitzar el Seprona, la nit del 4 al 5 de setembre al parc natural del Delta de l’Ebre, van interposar fins a 20 denúncies de pesca il·legal.

Les denúncies han estat relacionades amb la manca de llicències, pesca amb excés d’arts, pesca fora d’horari habilitat, pesca amb arts professionals mancant de llicència de mariscador o fins i tot, per transportar productes procedents de la pesca mancant de documents que emparen el transport del peix.

També cal destacar que es van intervenir 43 kg de peix i marisc de diferents tipus, entre els quals hi havia llagosta vermella, lluç, gamba blanca, tallarina, escórpora, cranc blau i vermell i polp. Tots els exemplars han estat donats amb els controls necessaris, a una entitat benèfica local.

L’activitat pesquera està sotmesa a diferent normativa que és d’obligat compliment, i este tipus de dispositius no sols té a veure amb el control administratiu, sinó que està relacionada amb la protecció del medi ambient, ja que la pesca d’alguns mariscos i mol·luscos pot danyar greument el seu hàbitat.

Qualsevol producte pesquer destinat al consum humà, està condicionat al fet que la seua pesca estiga autoritzada, i que l’espècie no estiga subjecta a protecció. D’esta forma, el peix i el marisc han de passar estrictes controls sanitaris pel delicat de la seua conservació i possibles efectes adversos per a la salut, cal que es consumisca en mal estat, sent molt important ressaltar la importància del control i protecció del medi ambient i hàbitat d’estos animals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies