HomePolíticaIrene Negre, interpel·la al Parlament sobre el cas del polígon de Molló...

Irene Negre, interpel·la al Parlament sobre el cas del polígon de Molló a Móra la Nova

Davant la notícia publicada el passat 15 de desembre al diari digital, Ebredigital, en què fonts pertanyen de l’organisme, Acció, òrgan que depèn del Departament d’Empresa, afirmava que la modificació de la normativa d’accés a la participació del Fons de Transició Nuclear posava en perill la implantació d’una empresa multinacional, amb una possible pèrdua de 650 llocs de treballs al polígon industrial de Móra, el grup parlamentari de Junts per Catalunya ha presentat una bateria de preguntes parlamentàries.

De fet, la diputada ebrenca, Irene Negre, davant d’aquesta notícia i l’estupefacció que provoca que des d’un organisme oficial puguin afirmar aquesta notícia sense cap aclariment previ ni a posteriori, sobre l’afectació que provoca els canvis de condicions al Fons, ha presentat un bateria de preguntes al parlament amb relació a la notícia publicada al digital ebrenc.

Les preguntes han estat registrades aquest dilluns 19 de desembre, i segons afirmava la diputada ebrenca volem saber: “quines és la inversió prevista al polígon Molló? De quina empresa es tracta? En quin tràmit es troba aquesta inversió, tant en l’àmbit urbanístic com a implantació?“. Igualment, la diputada, Irene Negre, ha assenyalat que a les preguntes presentades ha sol·licitat: “quin son els motius que justifica l’empresa per tal de no invertir, si hi havia aquest canvi normatiu”.

També, aquest dilluns el grup parlamentari de Junts al Parlament, no tenint prou en les preguntes anteriors, ha presentat una altra moció, amb un altre paquet de preguntes referent al Fons de Transició Nuclear. Preguntes com: quines inversions hi ha compromeses amb el territori en referència al retorn d’acord amb Llei de Transició Nuclear? Amb qui s’ha pactat aquestes inversions? D’acord amb quin reglament? Com es pensen dur a terme o si estan previstes el 2023?

Per acabar, Irene Negre afirmava “No deixarem que ens manipulin i demanarem tots els aclariments que facin falta sobre afirmacions que afectin les comarques ebrenques“.

Afirmacions que anaven dirigides a les insinuacions de l’organisme de la Generalitat que donava entendre la pèrdua d’inversions a causa del canvi normatiu. Insinuacions que en cap cas han estat aclarides ni argumentades per part d’aquest

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 64 = 71

Últimes notícies