HomePolíticaIvan Garcia, actual alcalde de Roquetes, liderarà la candidatura d’Esquerra Republicana a...

Ivan Garcia, actual alcalde de Roquetes, liderarà la candidatura d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals

L’assemblea local d’Esquerra Republicana de Roquetes ha escollit a Ivan Garcia i Maigí, actual alcalde de Roquetes, com a candidat per encapçalar la llista de les eleccions municipals que se celebraran el 28 de maig de 2023.

Garcia pren el relleu de Paco Gas, que és qui havia liderat la candidatura municipal des de l’any 1999. Ivan Garcia s’acompanyarà d’un equip que sumarà experiència amb renovació; rigor amb transparència; i veterania amb joventut. El candidat, a més hi aportarà la seva capacitat negociadora amb les administracions superiors; la voluntat de diàleg i servei a tothom.

L’objectiu que s’ha fixat Garcia és continuar fent créixer el projecte de poble que durant les darreres legislatures Esquerra Republicana ha impulsat, però amb forces renovades i noves actuacions de futur destacades.

Esquerra Republicana és la força hegemònica a Roquetes, havent guanyat totes les eleccions celebrades durant el darrer cicle electoral, d’aquí que ara també aspirin a guanyar les municipals  de l’any vinent i revalidar l’alcaldia.

La militància republicana de Roquetes ha valorat molt positivament el treball dut a terme des de l’alcaldia, i el fet d’haver aconseguit el compromís de la realització de futures inversions al municipi; com ara, l’ampliació del CAP i de l’institut, o la millora de la carretera entre Roquetes i els Reguers.

D’altra banda, han destacat la capacitat de gestió demostrada des de l’equip de govern que ha mantingut l’estabilitat pressupostària a la vegada que reduïa el deute de l’Ajuntament. I tot això, havent augmentat, a causa de la pandèmia, alguns serveis d’atenció municipal, i mantenint congelats els impostos i les taxes locals.

Ivan Garcia i Maigí durant aquesta legislatura ha estat regidor d’Obres Públiques, Serveis i Béns, Turisme, Esports i Gestió Ambiental a l’Ajuntament de Roquetes, fins al passat mes de febrer, quan va accedir a l’alcaldia en substitució de Paco Gas. També és vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Ebre, on és el responsable de les àrees d’Activació Econòmica i Esports.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 13 = 19

Últimes notícies