HomeEducacióIvan Solivellas guanya la VIII Beca Joan Veny amb “Les percepcions lingüístiques...

Ivan Solivellas guanya la VIII Beca Joan Veny amb “Les percepcions lingüístiques a l’Alguer”

La VIII Beca Joan Veny convocada per l’Institut Ramon Muntaner ha estat atorgada a Ivan Solivellas, qui ha presentat el treball ‘Les percepcions lingüístiques a l’Alguer: una aproximació qualitativa’ .

La Beca, que promou la recerca i reconèixer els estudis sobre la variació lingüística del català, porta el nom del catedràtic en llengua catalana Joan Veny, qui forma part del jurat.

El jurat destaca l’interès de la proposta, el plantejament metodològic i el fet de tractar-se d’una temàtica poc treballada.

La beca té una dotació de 6.000€ i una durada de dos anys des del moment de la concessió.

Ivan Solivellas és graduat en Llengua i Literatura Catalanes per la Universitat de les Illes Balears (2015) i doctor en Traducció i Ciències del Llenguatge per la Universitat Pompeu Fabra (2021). A més, ha fet els estudis oficials del màster en Formació del Professorat (Universitat de les Illes Balears, 2016) i d’Humanitats: art, literatura i cultura contemporànies (Universitat Oberta de Catalunya, 2017). Actualment és membre del grup de recerca Iulaterm i de l’Observatori de Neologia. Ha estat professor a la Universitat de Barcelona (2017-2018) al grau de Mestre d’Educació Primària, on impartia l’assignatura de Llengua catalana per a l’ensenyament, i professor de la Universitat Pompeu Fabra (2018-2021), en els estudis de Traducció i Interpretació. Compagina l’activitat acadèmica amb la revisió de textos i la divulgació i defensa de la llengua des d’entitats comPlataforma per la Llengua.

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

67 + = 74

Últimes notícies