HomeEsportsJeremy Alcoba campió mundial júnior de Moto3

Jeremy Alcoba campió mundial júnior de Moto3

Es van complir els pronòstics, Jeremy Alcoba no va donar marge a la sorpresa i es va proclamar campió del món júnior de Moto 3, en l’última prova disputada al circuit valencià Ricardo Tormo a Xest.

El pilot jesusenc del Laglisse ha certificat una brillant temporada, arribant a aquesta última cita amb un avantatge de 46 punts sobre el segon classificat, i en tenia prou amb l’onzena posició en la primera mànega per celebrar el títol de campió. No obstant això Jeremy Alcoba va sortir molt mentalitzat per no donar marge a la sorpresa, i va voler assegurar el títol de forma especular, assegurant ja després d’una eficaç i intel·ligent primera mànega molt disputada, on va donar el cop de gràcia amb l’atac en el tram final, amb una magnífica maniobra en l’últim revolt, que li va permetre posar la cirereta a la seva excel·lent temporada, aconseguint la victòria, per davant de Jose Julian Garcia (RGR TM R. Facstory) i Aleix Viu (Ángel Nieto Júnior), i deixant la segona mànega com 01:00 autèntic tràmit, en el qual no va arriscar el més mínim i va resultar un autèntic passeig triomfal, acabant vuitè, amb primera posició final per a Carlos Tatay (F. Andreas Pérez). Alcoba ha finalitzat amb un total de 9 podis amb 3 victòries, 3 segones posicions i 3 terceres, en les deu carreres disputades, que li han permès proclamar-se campió, i sumar el vint-i-cinquè títol en la història del Tema Laglisse, totalitzant 212 punts, seguit de Carlos Tatay, 167 i Xavier Artigas, 149, entre un total de 31 pilots que han puntuat en la competició.

Jeremy Alcoba que va celebrar amb els seus familiars, amics i components de l’equip la victòria, estava lògicament molt content després d’aquesta última prova on es va assegurar el títol reconeixia que l’experiència d’aquesta temporada ha estat molt positiva “Ha estat un gran any tant per a mi com per a l’equip, perquè ens hem vist forts en tots els circuits i en totes les circumstàncies. Des del principi em vaig trobar molt a gust amb el Team Laglisse, ens hem coordinat molt bé, i l’experiència adquirida aquest any m’ha servit molt, sobretot de cara a la temporada vinent per anar agafant ritme”, va reconèixer el campió i nou pilot de Team Gresini.