HomeSense categoriaJeremy Alcoba finalitza en tretzè lloc a San Marino després d’una penalització...

Jeremy Alcoba finalitza en tretzè lloc a San Marino després d’una penalització de tres segons

EMD JESÚS // Segueix entre els millors, i de nou va puntuar en l’octava prova del Mundial de Moto 3, però la tretzena posició al GP Emilia Romagna de San Marino, en la segona consecutiva al circuit Marco Simonelli de Misano Adriàtico, tampoc li ha permès a Jeremy Alcoba (Kömmerling Gresini-Honda), entrar en el Top-10 de la classificació general.
El pilot jesusenc va tornar a competir a gran nivell, i lluitant amb els més destacats, però en una carrera una mica estranya, demostrant que podia optar a les primeres posicions, però va cometre un parell d’errors a partir de la meitat de la carrera que van comprometre el seu resultat. Una sanció per haver superat els límits de la pista, trepitjant la línia verda en els darrers quilòmetres li va costar 3 segons de penalització, i després d’entrar en dècima posició, es va haver de conformar amb la definitiva tretzena, sumant tres punts a la classificació general.

La carrera ha començat amb Tony Arbolino, Raül Fernández i Albert Arenas, portant la iniciativa. Gabri Rodrigo marcava la volta ràpida i nou récord del circuit, en 1’41.988, però Arenas es va situar al capdavant al final de la quarta volta amb Alcoba molt prop dels llocs de privilegi. Dennis Foggia va caure a terra en una acció on es va veure involucrat el pilot jesusenc, tot i que després de la corresponent investigació la Direcció de Carrera va confirmar que no s’havia produït cap irregularitat.

En l’última volta a la qual també van arribar amb opcions de victòria Masià, Vietti i Arenas, el que més va arriscar va ser l’italià Romano Fenati, aconseguint el triomf amb un temps de 39:30:124. En segon lloc a 0:036 va entrar el seu compatriota Celestino Vietti i en tercer a 0:121, el japonès Ai Ogura. Alcoba entrava dècim a 1:131 abans de la penalització.

Tot i aquesta incidència negativa, Jeremy no estava decebut de la seua actuació “Estic content perquè vam començar rodant ràpidament, mantenint-nos prop dels KTM que estaven al capdavant, fora de la cantonada vaig haver d’empènyer fort a la recta, provocant que després de les 10 primeres voltes tingués alguns problemes amb els pneumàtics, sobretot amb el de darrere. Tenia una sensació fantàstica al davant, però anava derivant massa darrere. Les últimes voltes han estat complicades, però estic content d’haver demostrat que puc estar al capdavant en una categoria tan complicada”.
Continua líder de la classificació general del Mundial de Moto3, Albert Arenas amb 119 punts, seguit molt prop amb 117 per Ai Ogura, en segona plaça John Mc Phee amb 98. Jeremy Alcoba continua onzè a un punt de la dècima posició, ara ocupada per Romano Feneti amb 47.

La novena prova serà el pròxim cap de setmana amb la disputa del GP d’Espanya al circuit de Catalunya.