HomePolíticaJesús Álvarez serà el candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Móra la...

Jesús Álvarez serà el candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Móra la Nova

Jesús Álvarez i Vilás ha estat presentat com a cap de llista d’Esquerra Republicana a  les eleccions municipals de 2023, després de rebre el suport unànime de l’assemblea de militants de Móra la Nova i que Francesc Xavier Moliné, actual alcalde i darrer cap de llista, anunciés que no optaria a la reelecció, donant així compliment al seu compromís electoral de no ocupar l’alcaldia més de dues legislatures.

A l’acte de presentació l’han acompanyat diferents dirigents del partit i el mateix Francesc Xavier Moliné el qual s’ha mostrat “molt satisfet perquè hagi assumit la responsabilitat d’encapçalar la candidatura”. A més ha destacat que “Jesús porta treballant com a regidor per la gent de Móra la Nova quinze anys i, per tant, molts dels èxits aconseguits són gràcies a la seva feina”.

Norma Pujol, secretària general de la Federació de l’Ebre d’Esquerra, ha reivindicat “la molt bona  feina que s’ha fet des de l’Ajuntament els darrers anys per transformar Móra la Nova.” D’altra banda, Albert Salvadó, president de la Federació republicana, ha afirmat que “Jesús Álvarez representa una candidatura de continuïtat i garantia de continuar treballant com s’ha fet fins ara”. A la vegada ha apuntat que  la nova  legislatura tindrà reptes de gran transcendència; com la reindustrialització amb l’actiu estratègic del polígon del Motlló i la implantació del Fons de Transició nuclear. D’aquí  “la importància d’encarar-los amb la garantia de fiabilitat i continuïtat que dóna la figura de Jesús Alvàrez”.

El candidat Jesús Álvarez s’ha compromès a “treballar perquè Móra la Nova sigui més forta, més gran i més pròspera.” A més ha agraït “haver pogut estar al costat dels equips del govern municipal i comarcal, amb l’alcalde Moliné com a tinent alcalde, i amb la presidenta Carim, com a vicepresident, dels quals m’emporto un llegat de bones pràctiques de fer política i d’experiència en la gestió per a poder afrontar nous reptes i projectes que facin prosperar Móra la Nova”

Álvarez s’ha compromès a  donar continuïtat a les línies vertebradores de l’acció política republicana  dels darrers vuit  anys, focalitzades en la bona gestió tant dels recursos econòmics i materials de l’Ajuntament, així com l’atenció a la ciutadania i les entitats locals.

Jesús Álvarez  és mecànic i transportista de professió. Regidor d’Esquerra Republicana a l’ajuntament de Móra la Nova des de l’any 2007, va encapçalar la llista electoral a les eleccions municipals de 2007 i 2011. A les següents eleccions, 2015 i 2019 Francesc Xavier Moliné seria qui lideraria la llista, aconseguint l’alcaldia. Álvarez durant aquests darrers mandat és tinent alcalde i vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 9 = 10

Últimes notícies