HomeSocietatEl Consell Comarcal de la Terra Alta activa l’oficina d’impuls de transició...

El Consell Comarcal de la Terra Alta activa l’oficina d’impuls de transició energètica

El Consell Comarcal de la Terra Alta posarà en marxa en breu l’oficina d’impuls de transició energètica. Un cop entri en funcionament, permetrà donar suport a tots els sectors (industrial, primari, terciari, mobilitat sostenible i d’altres), així com a tots els ajuntaments i al mateix ens comarcal, per impulsar les accions necessàries que facilitin que la Terra Alta avanci cap a la transició energètica en el marc de l’estratègia SOLARCAT de la Generalitat de Catalunya. Aquest projecte té per objectiu preparar el territori català per a la captació, l’aprofitament i l’emmagatzematge elèctric de l’energia solar.

Per aquest motiu, i perquè la previsió és que l’oficina de transició energètica de la Terra Alta comenci a funcionar al mes de setembre un cop s’hagi resolt la concessió de l’ajut sol·licitat a l’ICAEN per a la seva creació, el Consell Comarcal ha obert la borsa de treball per seleccionar l’equip tècnic que la gestioni. El termini de presentació de candidatures finalitza el 13 de juny.

El contingut íntegre d’aquestes bases es pot consultar al tauler electrònic d’edictes del Consell Comarcal de la Terra Alta, disponible a la Seu Electrònica (https://www.seu-e.cat/ca/web/ccterraalta), a l’apartat Convocatòries de personal.

Les successives publicacions dels actes de tràmit d’aquesta convocatòria (llistes d’aspirants admesos i exclosos, data de les proves de selecció, resolucions del tribunal qualificador i resultats definitius) també es publicaran  de forma exclusiva al tauler electrònic d’edictes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

50 + = 59

Últimes notícies