HomeSocietatJesús celebra les festes en honor a Sant Francesc del 30 de...

Jesús celebra les festes en honor a Sant Francesc del 30 de setembre al 4 d’octubre

La Secció de Festes de Jesús, amb la col·laboració d’entitats del poble, ha estat l’encarregada d’elaborar un variat programa d’actes amb motiu de les festes en honor al seu patró Sant Francesc. La tradició i la festa es conjugaran del 30 de setembre al 4 d’octubre.

Entre els diferents actes programats destaquen el divendres dia 30 l’acte de lliurament del premi Jesusenc de l’Any 2021″ i el “Premi a la Trajectòria”, i a la nit en format acústic el cantautor Joan Rovira, obrirà les actuacions musicals. Per al dissabte 1 d’octubre, es recupera el concurs de paelles que arriba a la setzena edició on s’espera una assistència superior a les mil persones.

Diumenge dia 2 serà una jornada especialment marcada pels esdeveniments esportius. Al matí la “XIII Milla Urbana de Jesús” que aplegarà esportistes de totes les Terres Ebre, i a la tarda tindrà lloc la presentació del futbol base del CF Jesús Catalònia, seguit del partit de l’equip amateur de 4a Territorial. El diumenge acabarà amb el correfoc dels 7 Cervells, que portaran el foc i la llum, primer amb versots i després amb enceses, per carrers i places del poble. El dilluns dia 3 els jesusencs tindran l’oportunitat de veure la pel·lícula de Paco Fuentes amb el recull de la vida del poble durant els anys 1998 i 1999, el capítol número dotze d’una sèrie del cicle “Jesús en el Temps”.

Finalment, el dimarts dia 4 d’octubre, serà el dia del patró Sant Francesc amb la solemne missa, processó pels carrers del poble, a més del dinar i ball de la gent gran del Casal de Jubilats Sant Francesc.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 24 = 33

Últimes notícies