HomeSense categoriaJesús commemora el dia internacional de les Dones amb format virtual i...

Jesús commemora el dia internacional de les Dones amb format virtual i sota el lema “Dones i covid: testimonis en primera persona”

BAIX EBRE // Sota el lema “Dones i covid: testimonis en primera persona”, l’EMD de Jesús commemorara el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb un format virtual per donar veu a dones que han viscut en primera persona els efectes de la covid-19.

Així, amb “Dones i COVID: testimonis en primera persona”, la regidoria de dones de l’EMD de Jesús, encapçalada per la regidora Susanna Gómez, vol posar de manifest el testimoni de deu dones que viuen o treballen al poble a través de les seues emocions, percepcions i vivències generades per la pandèmia.

Gómez apunta que “la Covid-19 ens ha afectat a totes d’una manera molt directa, i que mitjançant este acte volem compartir experiències viscudes per posar veu als silencis interiors que hem percebut en moltes ocasions. Patiment, dolor, esperit de superació, aprenentatge, emoció… seran presents a través d’aquests deu testimonis”.

Mitjançant un guió definit, les dones protagonistes d’este 8 de març a Jesús, explicaran com han viscut situacions complicades i com la Covid-19 les ha fet canviar a poc a poc. Amb la sanitat com a eix principal, bé directe o indirecte, Anna Altadill (treballadora social), Raquel Caceres (coordinadora del servei de neteja i bugaderia), Vanesa Colomé (auxiliar d’infermeria), Maria Daras (infermera), Emma Favà (metgessa), Esther Font (psicogeriatra), Jèssica Garcia (professora de música i companya d’un sanitari), Anna Panisello (metgessa) i Ruth Perez i Eva Cardona (equip tècnic Icària) donaran a conèixer un dia a dia complex, un testimoni en primera persona.

L’acte s’oferirà a través del Canal de Youtube ‘Ànims i Avant’ el mateix 8 de març a les 19.30 h i comptarà amb la participació de Carme Valls, Coordinadora de l’Institut Català de les Dones (IDC) a les Terres de l’Ebre i amb la col·laboració del Centre de Dia de l’Hospital de la Santa Creu per homenatjar les dones usuàries amb el vídeo “Valentes Sempre”. A més, per cloure es farà la lectura del manifest de l’ICD “Dones i homes, corresponsables!” a càrrec de la presidenta de l’Associació de Dones, Cinta Caubet, i de la regidora Susanna Gómez.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 42 = 45

Últimes notícies